≫ 

Zvezdini navijači s palicama i letvama tukli pionire Partizana posle Genta

Incident se dogodio u četvrtak iza 23 časa na liniji broj 18

  • 45
Fk Kolubara - Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

Navijačko rivlastvo između večitih i dalje ne jenjava, a novi incident koji se dogodio ipak prevazilazi granice organizovanog navijanja.

Naime, kako saznaje Telegraf, grupa maskiranih navijača Crvene zvezde upala je u četvrtak uveče u autobus na liniji broj 18 i pretukla nekoliko fudbalera iz kadetske škole Partizana.

Incident se dogodio malo iza 23 časa, neposredno po završetku utakmice Lige konferencija između crno-belih i Genta u kojem su gosti slavili sa 1:0.

Radi se o generaciji 2007. koju kao trener predvodi nekadašnji fudbaler Železnika Đorđije Ćetković, a dečaci su napadnuti jer su bili u obeležjima Partizana.

Kako saznajemo, napadači su nosili fantomke i bili naoružani kaiševima, palicama, motkama i letvama, a nekoliko dečaka zadobilo je lakše i teže telesne povrede posle napada huligana.

Video: Policija blokirala još 200 huligana: Grobari ušli u leglo Delija, uništili sve murale, čak i Jagodin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    24. oktobar 2021 | 15:59

    Ovo nisu navijaci vec huligani.Navijaci pevaju pesme, idu porodicno na utakmice, ne mrze protivnicki klub i navijace vec se druze normalno.

  • veteran

    24. oktobar 2021 | 16:08

    E to su te Delije junacine Srpski Vitezovi .

  • M01

    24. oktobar 2021 | 16:03

    Napasti djecu 😳🤔...ovo vise nije normalno...bagru treba unistiti da im nikad takvo nesto ne padne na pamet...inace sam navijac Partizana i na utakmci sa Tsc gledam one grobarcine u kavezu na stadionu...pa ljudi jel ih nije sramota biti u onom kavezu....da ista znaju nebi bili onde....strasno 🙈🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA