≫ 

Pomračenje kakvo Old Traford ne pamti: Liverpul "ubio" Junajted 5:0, dao četiri za poluvreme!

Kakav raspad Oleovog tima

  • 7
liverpul

Foto: Tanjug/Ap

Smrknuti izraz lica Ole Gunara Solskjera posle 45 minuta fudbala na "Old Trafordu" je baš onaj izraz koji vidite kod ljudi kada im potonu sve lađe. Kada vide da nema izlaza u životu. Ole je svedočio antologijskom raspadu njegovog tima u najvećem derbiju Engleske kakav ne pamti "Teatar snova", ni oni stariji navijači. Horor pred očima šokiranih navijača Junajeda - 0:5 sa Liverpulom.

Na poluvremenu su već brideli obrazi "Đavola". Gosti su za 45 minuta dali četiri gola. Potop.

Ne bi nikoga previše trebalo da čudi vođstvo "Redsa" jer su i do ovog meča pokazali da su bolji, jači i kvalitetniji u svemu od ekipe koja se manje-više oslanja samo na inspiraciju Kristijana Ronalda, ali ovakvu igru, ovakav debakl niko nije mogao ni da zamisli.

Sve je krenulo od Keite u 5. minutu, kao na treningu su gosti završili tu akciju, nastavio je Žota u 13, a grogirane domaće potukao je egipatski fudbalski bog Mohamed Salah sa dva gola, za muk i očaj "Old Traforda".

Egipćanin je još jednu svoju maestralnu partiju garnirao het-trikom, za 5:0 u povoju drugog poluvremena, sramnih za Junajted i veličanstvenih za Klopov tim koji dominantno maršria ka tituli.

 

Prizorima agonije tima koji je nakada slavno vodio svedočio je i Ser Aleks Ferguson čiji izraz lica sve govori o tome kakav ga osećaj prožima dok gleda ovaj meč.

 

Agonija Junajteda bila je na vrhuncu u 60. minutu kada je Pogba zaradio direktan crveni kartom zbog grubog prekršaja, i to malo pošto je Ronaldu poništen gol zbog ofsajda.

Video: Ovako su navijači Liverpula slavili golove ispred stadiona

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    24. oktobar 2021 | 19:31

    Чуш Хари Мегвајер и 85 милиона! 😂 За њега је 850 хиљада много...

  • Febo

    24. oktobar 2021 | 19:32

    Sto bi rekli franjevci sklanjalica,I sredila kraljica

  • Jer

    24. oktobar 2021 | 19:29

    Cim je Matic u ekipi onda je ta ekipa metla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA