Vojvodina slavila "iz 2 u 1" protiv Radničkog, Lale se raspucale u nastavku za pobedu

Novosađani se vraćaju u aktivnu borbu za evropsko mesto

  • 1
miljan vukadinović Foto: arena sport

Fudbaleri Vojvodine uspeli su slave novu pobedu na domaćem terenu. Došli su do nje uz nešto muke, pošto se Radnički sjajno "isprsio" tokom prvog poluvremena i dugo se činilo da će otići barem sa nekim bodom iz Novog Sada - 3:1 (0:1).

Radnički je tako vezao treći uzastopni poraz, čime je nastavio da klizi niz tabelu. Danas su doduše poveli preko Veljka Trifunovića u 34. minutu, čime su došli do tračka nade da bi mogli do čuda.

Ipak, Miljan Vukadinović je već na startu drugog poluvremena nagovestio preokret Vojvođana. U 48. minutu je matirao golmana Kragujevčana, a agoniju gostiju produžio je Veljko Simić koji je u 52. minutu doneo potpuni preokret.

Do kraja utakmice, Lale su sa bele tačke preko Nemanje Čovića rešile pobednika meča. Igrao se 69. minut kada je napadač Vojvodine došao do svog drugog pogotka u Superligi ove sezone.

Vojvodina je ovom pobedom došla do deobe četvrtog mesta na tabeli sa TSC-om, Voždovcem i Napretkom, koji doduše ima i jedan meč više. Svi su sakupili po 20 bodova. Sa druge strane, Radnički je na 12. mestu sa 14 bodova.

Video: Navijači Partizana slave i titulu u Bačkoj Topoli posle pobede nad TSC-om

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA