Nula na Olimpiku u senci "besnih" trenera: Murinjo i Spaleti zaradili crvene kartone

Imao je Davide Masa mnogo posla, ali ne na samom terenu, već pored njega

  • 0
Žoze Murinjo Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Rome uspeli su da postanu prvi koji su zaustavili Napoli ove sezone u Seriji A. Nisu slavili, ali nisu dopustili gostima ni da odnesu sva tri boda. Golove nažalost nismo videli, ali jesmo mnogo čarki pored aut linije, zbog čega su treneri oba sastava "pocrveneli" - 0:0.

Prvi je "prevremeno" na tribine morao Žoze Murinjo, kojeg je Davide Masa prvo opomenuo već u 19. minutu kada je besneo zbog jedne njegove odluke. Međutim, ni to nije pomoglo Portugalcu da "smiri bubice", već je još jednom podigao glas na glavnog sudiju u 82. minutu, a ovaj mu je zbog toga pokazao put napolje. Problem je bio jedan prekršaj nad Nikolom Zaniolom, zbog kojeg mu je "pukao film".

Murinjo je na to sarkastično odreagovao klimanjem glavom, ali nije ništa dodatno rekao i povinovao se odluci Mase da se preseli na tribine. Samo 15 minuta kasnije, "ispratio" ga je i Lučijano Spaleti.

Očigledno je da su dvojica trenera Masu videla kao glavnog krivca što danas nisu upisala bodove, pa je tako Spaleti nakon sudijskog zvižduka dobio crveni karton zbog sarkastičnog aplauza koji mu je uputio. Uz to, mahao je navijačima Rome i takođe ih sarkastično pozdravio, podižući temperaturu na stadionu.

Kada pričamo o fudbalu i onome što smo videli na samom terenu, najbolje šanse za domaće imali su Tami Ejbraham u 28. minutu, kao i Đanluka Manćini u 72. minutu, ali su obojica gađala pored stative.

Sa druge strane, Andre-Zambo Angisa i Viktor Osimen su bili najveća pretnja po mrežu domaćih, ali su takođe bili ili neprecizni ili su gađali pravo u golmana Rome.

Napoli je sada poravnat na prvom mestu sa Milanom koji takođe ima 8-1-0 i 25 skupljenih bodova, dok je Roma četvrta sa devet poena manje i može da sklizne mesto ispod, ako Juve dobije Inter kasnije večeras.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ben prekinuo mučenje Zvezde protiv Nišlija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA