≫ 

Sačekuša za Kumana posle "el klasika": Navijači Barse ga "napali" telefonima, Barsa reagovala

Vrlo neprijatna situacija po trenera Katalonaca

  • 0
ronald kuman

Foto: twitter/tjuanmarti

Biti Ronald Kuman trenutno u Barseloni nije nimalo prijatna stvar. Holanđanin prolazi kroz komplikovane trenutke zbog svega što se dešava u klubu od kada je trener, a novu neprijatnost doživeo je porazom od Reala u najvećem derbiju Španije - i to kod kuće.

Ali ni ovakav poraz nije ono najgore što ga je snašlo, već ono sa čime se suočio neposredno po izlasku sa stadiona, na putu kući.

Veliki broj navijača katalonskog kluba se sabrao pred izlazom stadiona, odmah su opkolili Kumanova kola, i svi kao po komandi povadili telefone kako bi fotografisali Holanđanina. Odnosno da bi fotografisali kako ga vređaju.

 

Neko sa strane, neupućen, najpre bi na ovaj prizor pomislio da euforična masa želi da ovekoveči trenutak sa nekim idolom, miljenikom, a ne da je u pitanju gotovo napad na trenera svog kluba.

Holanđanin se polako kretao kroz masu koja ga je opkolila, gotovo da je mileo, sve dok mu se nije malo raščistio put pa je šmugnuo u katalonsku noć.

Barselona je brzo posle ovog incidenta izdala saopštenje u kojem je osudila ponašanje grupe navijača i najavila pokretanje istrage protiv agresivnih pristalica koji su se usudili da ovako nasrnu na Kumana.

Video: Ovako su Katalonci sabotirali El Klasiko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA