≫ 

Partizanov junak protiv TSC-a: "Taj primljen gol bio je šok za nas"

Terzić ističe važnost pobede u Bačkoj Topoli

  • 0
Fk Tsc - Fk Partizan Foto: Nikola Tomić

Mladi vezista Partizana Nikola Terzić odigrao je u nedelju popodne verovatno najbolju partiju u crno-belom dresu, na gostovanu ekipi TSC-a!

Crno-beli su pobedili TSC 3:1, posle preokreta u 14. kolu Superlige, a dvostruki strelac bio je upravo Terzić.

- Naravno da je rano primljen gol bio šok za nas. Malo smo lošije ušli u utakmicu, primili gol, ali posle tog primljenog gola smo se trgli i brzo preokrenuli rezultat - rekao je Terzić za klupski sajt i dodao:

- Postigao sam dva gola, ukupno četiri u prvenstvu i to svaki iz prelepih akcija mojih saigrača. Imamo naš stil igre, stalno smo opasni, ulazimo u dosta šansi i dajemo golove, što je najbitnije. Dobro sam se osećao, a šef Stanojević je čestitao celoj ekipi. Osvojili smo veoma bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu.

Iako uživa poverenje stručnog štaba koje se ogleda u većoj minutaži, on smatra da se ne treba zaustaviti na trenutnom nivou.

- Uvek ima mesta za napredak, pogotovo kod nas mladih igrača. Svaki trening nam je bitan da upijamo ono što nam pričaju treneri i saigrači. Tako nam je sve lakše, bolje smo postavljeni na terenu, bolje odluke donosimo, naravno da uvek ima mesta za napredak - kaže Terzić.

Nova tri boda koje je Partizan odneo na ovom gostovanju neophodna su ekipi kako bi ostali pozicionirani na vrhu tabele i zadržali kontinuitet pobeda u domaćem prvenstvu.

- Svaka utakmica nam je važna. Igrali smo protiv jako dobre ekipe, organizovane, sa dosta iskusnih igrača, na novom stadionu i u lepom ambijentu. Ovo je jako važna pobeda. Na prvom smo mestu na tabeli, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu prvu poziciju do kraja prvenstva. Već u četvrtak igramo na našem stadionu protiv ekipe Metalca. Spremamo se za četvrtak, uvek idemo na pobedu, a nadamo se da će tako i biti - zaključio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA