≫ 

Šou na konferenciji Voše: Tajna preokreta? Sigurno je polomljen sto u svlačionici

Trener Radničkog Radenković se našalio na račun Đorđevića

  • 1
Slavoljub Đorđević

Printskrin: Youtube/ Super liga Srbije

Iako su gubili na poluvremenu od kragujevačkog Radničkog rezultatom 1:0, fudbaleri Vojvodine uspeli su sjajnom partijom u nastavku da preokrenu rezultat i slave sa 3:1.

Otuda i ne čudi što je trener Novosađanja Slavoljub Đorđević bio zadovoljan situacijom, a na pitanje šta je rekao igračima na poluvremenu, ako nije bila tajna, usledila je šala započeta od strane trenera Radničkog Vladimira Radenkovića

- Nije tajna, mislim - počeo je trener Voše, da bi ga zatim Radenković prekinuo i nasmejao sve:

- Nije tajna, sto je polomljen sigurno!

Đorđević se nasmejao, pa odgovorio:

- Nije, nešto plastično je polomljeno za led... Moji momci možda jednu utakmicu su hlado odigrali, onu u Kruševcu. Imaju želju, bore se sa pritiskom. Dosta rade po tom pitanju. Mi treneri smo tu samo da pomognemo i razbudimo momke, ali sve je na njima. To što sam im ja rekao nije ništa što i ranije nisam.

- Želim da čestitam ekipi Radničkog i da naglasim da mi je izuzetno drago što je taj klub u Super ligi, jer grad Kragujevac to zaslužuje. Rezultati koje ostvaruju u ovoj polusezoni su na zavidnom nivou, imali su pre meča tri boda manje od nas i s pravom sam očekivao tešku utakmicu. Meč je bio kao i neki prethodni u kojima smo primili golove, srećom ovaj put smo uspeli da preokrenemo. Mislim da je ovo drugo poluvreme bilo najbolje u ovoj polusezoni. Momci su se podigli, dobili ozbiljan vetar u leđa od navijača i ekipa je to vratila na pravi način.

Video: Vošin mat u dva poteza: Vukadinović doveo Novosađane u prednost na Banovom brdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerry

    25. oktobar 2021 | 12:14

    E kada je ovaj Djordjevic mrstavac koji nas je prodao protiv Partizana postao trener onda nemam reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA