Urnebesne scene u Hrvatskoj: Sudija došao pijan na meč, teturao se i valjao po parketu

Delegat je morao da ga odstrani u trećem setu

  • 0
Pijani sudija, Hrvatska

Foto: Youtube / Printscreen

Svakave scene smo viđali na utakmicama širom regiona, pa čak i da sami akteri meča popiju "koju čašicu" pre početka duela. To svakako nije nešto što bi smelo da se dešava, što smo videli tokom minulog vikenda u susednoj Hrvatskoj na meču odbojakšica Karlovca i Rijeke.

Linijski sudija je tako napravio svojevrstan skandal, pošto je došao u vidno alkoholisanom stanju, išao je unakrsno po terenu, teturao se i valjao po parketu uz gromoglasan smeh prisutnih navijača, ali i igračica.

Delegat meča morao je na kraju i da ga ukloni, kako ne bi napravio neki dodatni haos tokom trećeg seta. Doduše, sve je delovalo jako simpatično, a kamere su uhvatile kako se prilikom jednog poena toliko približio jednoj od obojkašica da se prilikom njegog pomeranje unazad samo stropoštao na leđa.

Nema sumnje da ovog arbitra nećemo gledati na terenu neko vreme zbog sankcija koje će mu pripisati Odbojkaški savez Hrvatske, a ubuduće će morati da pripazi i da ne ide u kafanu baš na nekoliko sati pred meč.

Inače, kada govorimo o rezultatu samog susreta, Rijeka je u četiri seta savladala domaći Karlovac.

Video: Sudije na Partizan-Gent ispraćene zvižducima: Grobari počastili arbirte na izlasku iz Humske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA