Engleski mediji "pakuju" otkaz Solskjeru posle debakla, Konte već viđen da ga nasledi

Da li će poznati italijanski trener preuzeti Đavole?

  • 7
Antonio Konte, Ole Gunar Solskjer Foto: Tanjug / AP

Debakl u najvećem derbiju Engleske od ekipe Liverpula značila je da je Oleu Gunaru Solskjeru dodatno uzdrmano mesto na klupi Mančester junajteda. Iako među samim čelnicima Đavola još nije ništa preduzeto kako bi se ugasio poraž, većina engleskih medija već počinje da piše o eventualnom nasledniku Norvežanina.

Prema rečima Fabricija Romana, vodeća garnitura Mančester junajteda sastaće se tokom današnjeg dana kako bi razgovarala o minulim rezultatima i o tome da li je neophodno pokrenuti bilo kakav potez ili smenu Solskjera.

A u "zasedi" mirno sedi i čeka Antonio Konte, koji je trenutno otvoren za posao u engleskom velikanu, nakon što je otišao iz Intera prethodnog leta, a potom imao razgovore o preuzimanju Totenhema, koji su kasnije propali.

Antonio Conte, Antonio Konte Foto: Tanjug/AP

Prema pisanju Mančester Ivning Njuza, Konte traži potvrdu u kojem smeru Junajted želi da ide i ne želi da mu se u priču mešaju igrači iz prvog tima, odnosno da on vodi glavnu reč u svlačionici. Problem je i što je sam većinski vlasnik, Ed Vudvard nezvanično napustio klub, ali nije postavio svog naslednika. On je bio i odgovaran za dovođenje Olea na klupu.

Konte je prethodne sezone uspeo sa Interom da osvoji njihovu prvu titulu nakon 11 godina, posle čega se dogovorio sa upravom da ode sa klupe zbog nerazjašnjenih razmirica. Iako ima mnogobrojne titule pored svog imena, nema tu sreću da se u nekom klubu zadržao duže od dve-tri godine.

Videćemo da li se nešto zaista ozbiljno "krčka" na Old Trafordu...

Video: Ben prekinuo mučenje Zvezde protiv Nišlija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    25. oktobar 2021 | 14:23

    A Magvajer??? Covek je zalutao u fudbal, i jos na to sve kapiten kluba. Na sta je slavni Junajted spao, da poslije kapitena i stopera kakvi su bili Kin, Ferdinand i Vidic, Magvajer nosi kapitensku traku...

  • MUKV

    25. oktobar 2021 | 13:08

    Ma kakav Konte,Manchesteru treba jači trener a ovaj svakako treba da dobije pedalu!!!

  • Rap

    25. oktobar 2021 | 17:02

    Ten Hag

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA