Zvezdi je dao gol sa centra, a sanja dres Partizana: "Ne isključujem povratak u Humsku"

Luka Stojanović blista u dresu Čikago Fajera, a uskoro mu ističe ugovor

  • 3
Luka Stojanović

Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Može Partizan da se pohvali nekim velikim imenima koja su došla iz generacije rođene 1994. godine. Tu spadaju pre svega Aleksandar Mitrović, Nikola Ninković i Lazar Marković, ali i Luka Stojanović, koji trenutno blista "preko bare" u dresu Čikago Fajera.

Iako je ponikao u mlađima kategorijama crno-belih, zanimljivo je da nije upisao nastup za seniore Partizana. Potez po kojem ga najviše i pamte na ovdašnjim terenima jeste gol protiv Crvene zvezde sa pola terena dok je nosio dres Čukaričkog.

Luka bi voleo da se vrati u Srbiju. I voleo bi da zaigra za Partizan, što mu je veliki san i nada se da će se to jednog dana i ostvariti. Dobre igre u Americi ga svakako preporučuju crno-belima.

- Ostaje žal zbog toga što nikada nisam debitovao za Partizan. Sa ove tačke gledišta, neke stvari bih možda drugačije uradio, ali opet svaki potez i odluka donose određeno iskustvo. Ne isključujem povratak u Partizan. U Čikagu sam pri kraju ugovora i sve opcije su u igri. Ne bih bio prvi igrač koji je zaobilaznim putem stigao do prvog tima i ostavio trag. Nikola Drinčić je imao sličan put - rekao je Stojanović za "Sport Klub".

luka stojanović

Foto: printscreen

Za Čuku ga uglavnom vežu lepa sećanja i žao mu je što se nije domogao finala Kupa sa Brđanima dok je nastupao za njih.

- Povratak u srpski fudbal bio je pravi potez da me ovdašnja javnost upozna na pravi način, iako nije u pitanju bio Partizan koji sam najviše želeo. I pored toga bio sam u mom gradu, prikazao sebe u najboljem svetlu. I danas sam u odličnim odnosima sa ljudima iz kluba. Žao mi je što te sezone, Lalatović je bio trener, nismo ušli u finale kupa. Sadašnji trener Čukaričkog Saša Ilić je u golom u nadoknadi vremena odveo Partizan u finale gde je bila Mladost. Krivo mi je što nismo uzeli trofej - podsetio se Stojanović.

Pomenuo je i taj čuveni gol protiv Crvene zvezde.

- Taj gol je za sada najznačajniji u mojoj karijeri. Imao sam želju da igram na najvećem srpskom stadionu, da se oprobam protiv najboljih, zato sam se i vratio. Dva puta pre tog meča nisam dobio priliku protiv Crvene zvezde i onda je usledio taj poslednji meč i gol po kojem će me pamtiti večno - zaključio je Luka.

Video: Luka Stojanović preneo utiske posle pobede Čukaričkog nad Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deda

    25. oktobar 2021 | 13:57

    Odličan fudbaler, pravi partizanovac, i čekamo povratak jednog dana.

  • pit bull

    25. oktobar 2021 | 15:22

    Ovome ni majka ne zna da se bavi fudbalom,dabogda doso tamo gde hoces,zele ti Delije Sever!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA