≫ 

Italijanski drugoligaši hoće "Mesija iz Salenta": Da li Zvezda treba da pusti Falka?

Dva kluba za koje je igrao ranije pokazuju interesovanje

  • 18
Fk Kolubara - Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

Užasna partija protiv Mitjilenda, pa bledo izdanje protiv Radničkog iz Niša, polako, ali sigurno utiču na gubitak strpljenja kod navijača Crvene zvezde kada je u pitanju Italijan Filipo Falko.

"Mesi iz Salenta", kako su ga Italijani prozvali, nikako da se sastavi ove sezone, a od njegovog boravka na terenu slaba vajda za tim Dejana Stankovića. Tek po gol i asistencija u Superligi, i jedan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, premalo za nekog ko je doveden kao "kapitalac" i ko ima zavidnu minutažu.

Platila ga je Zvezda 1,2 miliona evra Lećeu i to u januaru, nakon 2020. godine u kojoj je zbog pandemije korona virusa izgubila čak 15 miliona evra. Srećom, mogla bi da izvuče nešto od Falka u narednom prelaznom roku, jer italijanski mediji pišu o interesovanju tamošnjih klubova.

I to iz Serije B, gde nastupaju Peruđa i Ređina, klubovi za koje je Falko već igrao ranije i koji traže pojačanje u napadu. Da li će Zvezda pristati da pusti Pipa Falka godinu i po pre isteka ugovora (važi do juna 2023. godine) ostaje da vidimo.

Jasno je da u datim uslovima direktan otkup ne dolazi u obzir, jer italijanski niželigaši to retko rade tokom zime. Realnija je opcija pozajmice pa kasniji otkup ukoliko "Mesi iz Salenta" zadovolji ukuse novih poslodavaca.

Video: Falko skinuo maler: Posle promašenog zicera ipak je uspeo da pogodi: Sjajan pogodak Italijana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan77

    25. oktobar 2021 | 20:31

    Falko je izuzetan i dobar igrač ali ga je jezik u Srbiji sahrani načisto i što je još gore on ne zna ni Engleski da barem zna engleski sve bi drugačije bilo.

  • Darko

    25. oktobar 2021 | 21:43

    A prodali smo Gavrica za sicu...Po meni tri puta bolji od Falka samo da su mu dali da igra .

  • Ak47

    25. oktobar 2021 | 21:53

    Pustite coveka....nije za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA