Crvena zvezda u utorak potpisuje još jednog fudbalera za budućnost

Na Marakani se potpisi ređaju kao na traci...

  • 0
Miloš Gordić Foto: MN Press

Živo je proteklih dana u prostorijama Crvene zvezde na zapadnoj tribini gde se kao na traci ređaju potpisi novih ugovora prvotimaca srpskog šampiona, kao zalog za budućnost koja dolazi.

Prvi je nogu povukao možda i najbolji igrač ovog tima Mirko Ivanić, koji je u petak u društvu predsednika Mijailovića i sportskog direktora Mrkele, produžio saradnju do 2025. godine, da bi u ponedeljak isto učinio i defanzivac Strahinja Eraković, koji se obavezao na ostanak do 30. juna iste godine.

To, međutim, nije kraj, jer je za sutra (utorak) najavljen još jedan paraf na nastavak saradnje. Radi se o mladom golmanu Milošu Gordiću (21), koji je u proteklom periodu ubedio stručni štab da ima kvalitet za crveno-bele.

Podsetimo, Gordić je u avgustu debitovao na golu srpskog šampiona na utakmici sa Spartakom u Subotici u trijumfu od 3:1.

- Ostvario mi se dečački san, drago mi je što sam debitovao na utakmici u kojoj smo pobedili. Zahvalio bih se šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću i celokupnom stručnom štabu na poverenju koje su mi ukazali. Nije čest primer da se mladi golman nađe među stativama i zbog toga sam veoma zahvalan na ukazanom poverenju - rekao je Gordić.

Njegov aktuelni ugovor sa crveno-belima važi do 30. juna 2022. pa će se Zvezda zaštititi od mogućnosti da ostane bez obeštećenja za mladog reprezentativnog čuvara mreže.

Video: Glupost godine Zvezdinog golmana na pozajmici u Mačvi: Promašio loptu kao Robinson u Zagrebu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA