Vladimir Ivić opet na klupi, spasava posrnulog velikana

Srpski stručnjak na novom zadatku

  • 2
Vladimir Ivić

Foto: Printscreen/Yopu Tube/Watford FC

Srpski stručnjak Vladimir Ivić nalazi se na pragu povratka u svoj bivši klub. Posle neprijatnog rastanka sa Votfordom, srpski stručnjak je blizu povratka u Makabi iz Tel Aviva.

Ivić je neočekivano napustio Votford usled sukoba sa legendom kluba Trojem Dinijem i od 2020. godine je bez kluba. Takođe, ranije su ga dovodili u vezu sa povratkom u PAOK, ali je na klupu crno-belih seo Razvan Lučesku.

Prema vestima iz Izraela, Ivić je na korak od Makabija sa kojim je bio dvostruki šampion te zemlje i postavio razne rekorde, ostavio ga kao najbolji klub u toj zemlji.

Makabiju trenutno nimalo ne cvetaju ruže. Klub zauzima tek 12. mesto na tabeli, a u poslednjem kolu poražen je na svom terenu od Ašdoda sa 2:0. Navijači su svašta imali da poruče aktuelnom treneru Patriku van Levenu, sa kojim bi uskoro trebalo da se prekine saradnja.

Bivši fudbaler Partizana Ivić je svoju trenersku karijeru započeo u PAOK-u, gde je prvo vodio omladinski tim, a zatim i prvi. Posle Soluna, trenirao je Makabi i Votford, dok se navijači Partizana nadaju da bi jednog dana mogao da se okušao i u Humskoj.

Video: Crno-beli dominiraju u Bačkoj Topoli: Još jedan gol Partizana u 31. minutu, Terzić ponovo strelac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA