≫ 

Šutirali 37 puta ga kolu rivala, pa morali zadnjicom da tresu mrežu

I to zahvaljujući golu bivšeg igrača Šahtjora i Milana

  • 1
Luiz Adrijano Printskrin: streamable

To što su čak 37 puta šutiralikao golu rivala, nije donelo Palmeirasu mirnu završnicu utakmice brazilskog šampionata u kojoj su tek u 81. minutu stigli do tri boda - 2:1 (0:1)!

Lopta jednostavno nije htela u gol, ali su na kraju nagrađenio tako što smo u 53. minutu videli jedan neobičan pogodak. kada lopta ije htela normalno u mrežu, Luiz Adrijano je morao u pomoć da zove zadnjicu!

Naime, Adrijano je u 53. minutu pogodio za izjednačenje posle kornera i sjajnog snalaženja u kaznenom prostoru, kada je na ivici peterca poturio zadnjicu za veliku radost domaćina. Radost koju je upotpunio Felipe Melo pred kraj utakmice, za prekid loše serije od pet mečeva bez trijumfa.

Inače, Adrijano je bivši fudbaler Šahtjora, Milana i Spartaka iz Moskve gde je upoznao modela Jekaterinu Dorozgo i oženio je u decembru 2019. godine. Zanimljivo, atraktivna plavuša je trpela mnogobrojne uvrede na društvenim mrežama, jer je stupila u brak sa tamnoputim fudbalerom.

U međuvremenu su se razlišli posle samo nekoliko meseci braka, a vi u nastavku možete pogledati kako izgleda Adrijanova bivša supruga:

Video: Bez njih utakmice Superlige su nezamislive: Lepotice u koje svi gledaju svakog vikenda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bilo bi lepo

    26. oktobar 2021 | 16:17

    da shakhtar zaovete saktar ili sahtar a nikako shakhtyor sahtjor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA