≫ 

Lepe vesti za Zvezdu, Pavkov ponovo na terenu!

Doduše, pitanje je kada će zaigrati pošto se tek priključio treninzima

  • 5
Fk Kolubara - Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

Za napadača Crvene zvezde Milana Pavkova korona je prošlost, pošto se "devetka" crveno-belih oporavila od virusa koji ga je izbacio iz trenažnog procesa i utakmica protiv Midtjilanda i Radničkog iz Niša!

Međutim, iz tabora srpskog šampiona su potvrdili da se Pavkov priključio radu ekipe - mada je sasvim sigurno da neće igrati u sredu protiv Radnika iz Surdulice. A da li će putovati u Kragujevac, to je takođe pod znakom pitanja.

- Evo mala ekskluziva, Pavkov se oporavio i počeo je da trenira. Ne znamo kada će biti spreman za pun trenažni proces, ali je dobra stvar da je zdrav. Katai je takođe tu, s njim se radi postepeno i polako i verujemo da ćemo ga brzo videti na terenu - rekli su iz PR službe kluba, u emisji "Zvezdaški pretres."

Pavkov je prvi poztivan nalaz na koronu dobio posle meča sa Kolubarom na kom je ostigao dva gola, zatim je čekao drugi pozitiovan test za put u Dansku, ali on nije stigao na vreme i napadač Zvezde nije bio deo ekspedicije za meč Lige Evrope.

Video: Ludo slavlje na proslavi rođenja sina Milana Pavkova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Schumi

    26. oktobar 2021 | 11:30

    Нека је он жив и здрав. Али само да не игра. Дрво остаје дрво.

  • DARKO 100%

    26. oktobar 2021 | 12:29

    Ko je ovaj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA