≫ 

Solskjer preživeo otkaz, Englezi pišu da bi Matić mogao da bude spasilac za subotu

Junajted očigledno neće menjati menadžera ni posle debakla

  • 0
Ole Gunar Solskjer, Ole Gunnar Solskjaer Foto: Tanjug/AP

Ako je verovatni izvorima "Skaj Sporta", Ole Gunar Solskjer je preživeo težak poraz od Liverpula (5:0) i seriju loših rezultata i ostaće menadžer Mančester junajteda! Barem na još tri utakmice protiv Totenhema, Mančester Sitija i Atalante u Ligi šampiona!

Pomenuti medij dodaje i to da Junajted uopšte nije zvao Antonija Kontea kao potencijalnu zamenu za Solskjera koji očigledno ima podršku čelnih ljudi kluba. Međutim, pitanje je kolika je ta podrška os strane samih fudbalera.

Britanski "Telegraf" tvrdi da je defanzivac Erik Baji javno prigovorio Norvežaninu zbog toga što forsira harija Megvajera, iako je ovaj jedan od najgorih na terenu poslednjih nekoliko mečeva. A kao "kap koja je prelila čašu" jeste to što je Ole uvrstio kapitena u startnih 11 protiv Liverpula kao rovitog - sa samo jednim odrađenim treningom.

Takođe, dodaje se i da je Kristijano Ronaldo i te kako nervozan i ljut na Mejsona Grinvuda. Navodno, Portugalac smatra da je krilni napadač sebičan i da bi trebalo više da asistira - pogotovo njemu!

Zanimljiv je i tekst "Dejli Mejla", odnosno njihovog novinara Jana Lejdimena, u kom se navodi da Solskjer pod hitno mora da reaguje za meč sa Totenhemom i iz startne postave izbaci Ronalda i Bruna Fernandeša. Napad bi trebalo da predvode Kavani, Grinvud i Rašford, dok je za njega Nemanja Matić kljućni faktor u vezi i smatra da bi Srbin trebalo da igra uz Mektominija i Freda kako bi popunio taj sporni deo tima između veze i odbrane.

- Kada se jedan fudbalski tim bori i muči, onda bi put izlaska iz mraka mogla da bude utakmica bez primljenog gola. A Junajted je na 21 meču samo jednom sačuvao mrežu. Zato bio Solskjer mogao da doda Matića Fredu u Mektominiju. To znači da bi neko morao da bude žrtva. Ronaldo ili Bruno? Najbolje obojica - stoji u tekstu.

U međuvremenu se pojavila i informacikja da je Zinedin Zidan odbio da sedne na klupu Junajteda i da je čak i to jedan od razloga zašto je Ole i dalje na Old Trafordu.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA