≫ 

Da li je Ronaldo imitirao i ismevao Solskjera zbog petarde protiv Liverpula?

Insajderi sa Old Traforda tvrde da je svlačionica Junajteda okrenula leđa Solskjeru

  • 1
Kristijano Ronaldo, Ole Gunar Solskjer Printskrin: Twitter.com/@ElijahKyama ·

Teški dani su na Old Trafordu, a velika neizvesnost je oko sudbine Ole Gunara Solskjera, koji je za sada preživeo na klupi i bar do derbija i gostovnja Totenhemu neće biti smenjen, iako se već kao mogući naslednici pominju Antonio Konte, Zinedin Zidan, Erik ten Hag...

Insajderi sa Old Traforda navode i da je Solskjeru svlačionica okrenula leđa i da zvezde na čelu sa Kristijanom Ronaldom sumnjaju da je on pravi čovek da vodi Junajted, kao i da ne može taktički da parira Jirgenu Klopu, Pepu Gvardioli i Tomasu Tuhelu.

Seme sumnje je iz nedelje u nedelju raslo, a Atletik piše da su se prvi problemi javili posle gostovanja Lesteru u svlačionici ekipe, gde je Solskjer postavljao pitanje šta je problem sa igrom Junajteda. Kod mnogih igrača je odgovor bio da je problem čovek koji postavlja pitanja.

Totalno rasulo Junajteda viđeno je u derbiju Ostrva protiv Liverpula, gde ih je najveći rival ponizio na Old Trafordu sa 5:0.

Na Tviteru su tada zabeležene i reakcije Kristijana Ronalda, a pojedini korisnici su i povezali simultano reakcije Solskjera sa klupe, pa mnogi zaključuju da je Ronaldo svojim gestikulacijama ismevao svog trenera.

Pogedajte i sami video i procenite da li je to tako.

Video: Na koju god se nameračili, bila je njihova: Najveći zavodnici među sportistima, neki su se smirili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    26. oktobar 2021 | 18:25

    Pa on te stavio da dajes golove a ne da ga imitiras. Dao si i ti svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA