Zvanično: Pao treći potpis na Marakani u poslednjih pet dana!

Crveno-beli produžili ugovor sa talentovanim golmanom

  • 0
Miloš Gordić Foto: FK Crvena zvezda

Mladi golman Crvene zvezde Miloš Gordić, kako je Telegraf prethodno i najavio, produžio je ugovor sa klubom na još dve godine, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Talentovani čuvar mreže, koji je prvi golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije, ostaće u Zvezdi do 2023. godine, uz opciju produžetka saradnje na još dve sezone.

- Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno još jedan motiv više da nastavim ovako da treniram i da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od 10 godina, prošao sam sve mlađe kategorije, svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako i nastaviti - izjavio je Gordić za zvanični sajt crveno-belih.

Gordić je treći fudbaler koji je poslednjih dana produžio ugovor na Marakani, prethodno su to uradili Mirko Ivanić i Strahinja Eraković.

Gordić je ove sezone zabeležio dva nastupa u Superligi u pobedama protiv Spartaka u Subotici i protiv Proletera na Marakani. Prethodnih godinu dana kalio se u Mačvi na pozajmici, a već ove sezone pokazuje da može da bude opcija na koju Dejan Stanković može da računa kada je pozicija golmana u pitanju.

Video: Bugarski Bekam počeo da kopira Ibrahimovića: Bivši igrač Zvezde se veseli uz Nadu Topčagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA