≫ 

Premijer liga je najbolja na svetu, a ove brojke Ronalda to dokazuju

I sam Portugalac će morati da prizna da mu nigde nije bilo teže

  • 0
FK Mančester Junajted - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Premijer liga Engleske je definitivno najjača liga na svetu i to bez premca u ovom trenutku. Ostale lige su dosta oslabljene u godini koja je na izmaku, posebno španska Primera odakle su otišli igrači poput Lea Mesija ili Serhija Ramosa.

Na Ostrvo su ovog leta stigli Kristijano Ronaldo, Romelu Lukaku i još par sjajnih fudbalera i jasno je da im nema premca, a da je Premijer liga najjača liga na svetu definitivno će jednog dana protvditi sam Portugalac, pošto i brojke to same dokazuju.

Dok je u Seriji A i u Primeri imao puno prostora u protivničkom kaznenom prostoru, sada je drugačija situacija i statističari su zabeležili samo dva njegova dodira glavom u protivničkom šesnaestercu, dok su u kaznenom prostoru zabeležili 3 udarca.

Možda je baš to statistika koja pokazuje da Ronaldo ima dosta defanzivnih zadataka, za razliku od nekih prethodnih timova u kojima je igrao i bio prva zvezda.

Video: Maradonin advokat svedočio povodom istrage smrti legende: Dijego je eksplodirao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA