≫ 

Portugaliju očekuje "pakao" u Irskoj, ceo stadion rasprodat u samo nekoliko sati

Neće biti nimalo lako pulenima Fernanda Santoša

  • 4
Kristijano Ronaldo, Srbija - Portugal, Portugalija 2021 Foto: Profimedia/AFP

Reprezentaciji Srbije je ostalo samo jedno "finale" pre potencijalnog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru, to svoje "finale" će odigrati protiv Portugalije 14. novembra, ali će Portugalci i tri dana ranije imati jednu veoma bitnu utakmicu, koja neće biti laka. Portugalija igra protiv Republike Irske, koja je objavila da je rasprdato svih 51.000 ulaznica za ovaj meč.

Irska je u svakom slučaju izgubila svaku šansu da se plasira na Svetsko prvenstvo, međutim, to nije sprečilo fanove da podrže svoju reprezentaciju protiv Kristijana Ronalda i ostatka ekipe. Takođe, mediji na Ostrvu kažu da se sada karte prodaju po ceni većoj od 400 evra za ovu utakmicu, odnosno, oni koji preprodaju karte, traže toliko.

Ovaj meč može biti od izuzetnog značaja za Srbiju, jer ukoliko Irska uspe da savlada Portugaliju, onda će Srbiji u poslednjem kolu biti dovoljan i remi kako bi se plasirala na Svetsko prvenstvo u Katar.

Video: Kapiten o kapitenu koji izlazi sa terena: Šmekerska izjava Tadića o neprofesionalnom potezu Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    26. oktobar 2021 | 20:50

    To su pravi podtovsoci dvoje nacije stadion rasprodat.Sta bi bilo u mojoj Srbiji opuzivsnje i kukanje kao kod tudjmanovaca.

  • kako da ne

    26. oktobar 2021 | 20:49

    nece biti problem da ih portugal dobije 3:0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA