Ludnica na "Čizmi": Ovaj tiket danas se masovno igra u Srbiji

Vanredno kolo u Italiji danas je u fokusu

  • 11
Meridian Foto: Meridian/Promo

Iza nas je uzbudljiv vikend i još jedno raspucano kolo u Seriji A. Da li su nas velikani sa "čizme" razmazili, ali od prošle sezone neverovatno nam je da u prvenstvu Italije mreže miruju.

U skladu sa tim, ni u devetom kolu nije manjkalo uzbuđenja - na ukupno deset utakmica viđeno je 36 golova!

Duel Intera i Juventusa opravdao je očekivanja. Doduše, nisu toliko "prštali" golovi koliko se osećala tenzija na terenu u nervoznom i napetom derbiju Italije. Kasni penal Paola Dibale spasio je Inter i označio podelu bodova na stadionu Đuzepe Meaca.

PREUZMI POKLON – 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE

Vredno pomena je i ludilo od meča u režiji Bolonje i Milana. "Rosoneri" su vodili 2:0, da bi ekipa Siniše Mihajlovića sa desetoricom uspela da izjednači na 2:2. Ipak, u nastavku je Bolonja bila dodatno oslabljena (još jedan crveni karton), te nije imala snage i na kraju izgubila 4:2.

Bilo je tu još zanimljivih događaja, ali nemamo mnogo vremena za analiziranje prethodnog kola jer danas nas očekuju novi okršaji u Seriji A!

Uživanje je ove srede garantovano svim ljubiteljima fudbala, a za one koji uz dobar fudbal vole da "isprate tikete" imamo fantastično iznenađenje.

Odmah sada možete BESPLATNO preuzeti bonus za online klađenje u vrednosti od 500 DINARA, što je i više nego dovoljno da sastavite tiket vredan miliona!

A, ako ste u dilemi – u nastavku vam izdvajamo utakmice koje će vas odmah naterati da PREUZMETE BONUS i iskoristite najveće kvote na svetu.

Da ne dužimo previše, već da "bacimo pogled" na utakmice 10. kola Serije A:

Juventus – Sasuolo: Bod u velikom derbiju Italije produžio je Juventusov niz od devet vezanih utakmica bez poraza. Tako je "stara dama" uspela da se trgne, posle nešto lošijeg otvaranja sezone. Sasuolo ne briljira ove godine - slaba odbrana, slab napad, a za jače ekipe ne pronalazi rešenje. Nema dileme oko toga ko je u ovom meču favorit – kvota na Juve je 1.50 i treba je iskoristiti.

Predlog za igru: 1&2+

PROMO KVOTE Udineze – Verona: kec 2.50, iks 3.40, dvojka 2.90

Kaljari – Roma: Već tri utakmice ekipa Žozea Murinja ne može da upiše pobedu. Prvo je poražena na gostovanju Juventusu, zatim je usledio debakl u Ligi konferencija. Bodo je masakrirao "vučicu" 6:1, a u poslednjem kolu Serije A, Roma nije imala rešenje za Napoli, mada je uspela da sačuva mrežu (0:0). Vreme je da nas Murinjo i ekipa uveri da je u pitanju samo loš period. Kaljari je apsolutni autsajder u današnjem meču, što svedoče i kvote: kec je 4.30, dvojka 1.80.

Predlog za igru: 2&2+

PREUZMI POKLON – 500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE

Empoli – Inter: Kladioničari kažu da Empoli nije za “bacanje”, ali Inter je Inter. Aktuelni šampion je na sedam bodova zaostatka od mogućnosti da brani tron. Naravno, početak je sezone, ali ukoliko “neroauziri” žele da sačuvaju pehar u prostorijama kluba – onda je jasno šta treba činiti. Bodovi su neophodni, pa večeras ne bi smeli da ih prokockaju na gostovanju Empoliju. Dvojka na pobedu Intera je 1.55.

Predlog za igru: 2&2+

PROMO KVOTE Sampdorija – Atalanta: kec 4.20, iks 4.10, dvojka 1.80

Lacio – Fiorentina: Lacio je bio na udaru tokom vikenda kada je Đovani Simeone iz Verone, sin bivšeg igrača Lacija Dijega Simeonea, pobedio slavni rimski klub (4:1). “Lacijali” su tako posle devet utakmica sada na osmom mestu tabele i na 11 bodova od drugoplasiranog Milana. Mauricio Sari će tražiti odgovor protiv Fiorentine, ekipe koja je na bod ispred Lacija (sedma pozicija, 15 bodova). Ipak, da će biti lako – neće. I klub našeg Dušana Vlahovića silno je motivisan da prvi put posle sezone 2015/16 završi u TOP 5. Videćemo šta će nam doneti derbi 10. kola, ali bukmejkeri prednost daju Laciju – kvota na kec je 1.95.

Predlog za igru: GG.

*Napomena: kvote su podložne promenama

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbenda

    27. oktobar 2021 | 15:12

    Taj tiket ce da dodje sigurno cim se masovno igra, ali juce

  • Djole

    27. oktobar 2021 | 15:04

    Favorite treba pojačati sa prelazom iz 1-1 i 2-2 + golovi a Lacio-Fiorentina IGG&IIGG! 💪

  • Maras!!

    27. oktobar 2021 | 12:12

    Meni su Roma i Juve poklon kvote u meridianu i treba iskoristiti.Ovo ostalo na golove a moze da se nagura i odlican bonus na nroj parova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA