Ben: "Nije realno da jedan tim ne izgubi bodove nigde drugde osim u derbiju"

Fudbaler Crvene zvezde iskreno pričao o tekućoj sezoni koja preti da bude najuzbudljivija do sada

  • 13
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben doneo je crveno-belima tri boda pobedom nad niškim Radničkim, kada je došao do 69. pogotka na zvaničnim mečevima za klub sa Marakane.

On je istakao da bi voleo da dođe do jubileja od 100 golova u dresu crveno-belih.

- Daću sve od sebe da tako bude. Ponosan sam na sve što sam do sada postigao u Crvenoj zvezdi, velika je čast biti najbolji strani strelac u ovakvom klubu. Ovde se uvek zahteva dokazivanje, reč je o klubu koji me samim imenom motiviše da dam i više od ličnih mogućnosti. Lepo je obarati rekorde, ali zaista ne razmišljam o tome, najbitnije je da prikazujem dobru igru, a zadovoljavajući rezultati će doći kao što je to bio slučaj i do sada – istakao je Mohamed El Fardu Ben za Sportski žurnal.

On se osvrnuo na rivalstvo Zvezde i Partizana jer oba tima pobeđuju u nizu pa je uverenje da će šampionat odlučiti bilans u tri večita derbija.

- Iskreno, mislim da će se rešavati nešto i u „malim“ utakmicama. Neverovatno mi je da jedan tim neće izgubiti baš nijedan bod mimo derbija, to prosto zvuči neverovatno u ovom trenutku. Svakako su večiti derbiji veoma važni, ali ponavljam, teško je zamisliti da neka ekipa, bili to mi ili naš večiti rival, ne može da izgubi bukvalno nijedan bod u drugim utakmicama.

Najatraktivnije žene igrača Zvezde i Partizana

Crvena zvezda u prvenstvu ima mali zaostatak za Partizanom, a u Ligi Evrope drži prvo mesto na polovini grupne faze. Ostanak na čelu i po završetku tog nivoa takmičenja značio bi direktan plasman u osminu finala, a kako bi se išlo u tom smeru neophodno je da na Marakani padnu Midtjiland i Ludogorec.

- Imamo zaista dobre šanse, ali smo i svesni da ima još dosta da se igra. Trudimo se da igramo svaku utakmicu kao da je odlučujuća i verujem da će takav pristup doneti rezultat. Imamo kvalitet, beležimo odlične rezultate u Ligi Evrope, nema razloga da tako ne bude i do kraja grupne faze. Dve utakmice od tri igramo na domaćem terenu, nema sumnje da će nam podrška navijača dosta pomoći kako bismo stigli do cilja - rekao je Ben.

Video: Ben prekinuo mučenje Zvezde protiv Nišlija

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    27. oktobar 2021 | 11:11

    Pa tako je, to vazi za vas koji poslednjih godina gubite bodove samo u derbiju,ostale sve pobedjujete ubjedljivo...Toliko o vasem postenju i regularnosti u prvenstvu.

  • Dragan

    27. oktobar 2021 | 12:09

    Pazi ih što se sad javljaju 4 godine sem derbija ne gube bodove onda su ćutali, ali razumem ih to su igrači zvezde, obraz djon

  • PFK

    27. oktobar 2021 | 11:07

    Kako nisi pričao prošle sezone,a u finalu kupa ste se izvukli 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA