≫ 

Igrač Bajerna umalo završio u zatvoru: Oženio devojku, a imao je zabranu da joj priđe

Lukas Ernandez je uspeo da reši pravni problem

  • 0
Lukas Ernandez, Amelija Osa Ljorente

Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Fudbaler Bajerna i reprezentacije Francuske, Lukas Ernandez, izbegao je kaznu zatvora, pošto je Pokrajinski sud u Madridu suspendovao izvršenje kazne od šest meseci za koju je osuđen.

Umesto  toga, Ernandez je dobio uslovnu suspenziju i 31 dan društveno korisnog rada, uz uslov da u periodu od četiri godine ne napravi novo krivično delo, a kažnjen je i novčano.

Lukas je sa svojom devojkom, a sada ženom Amelijom de la Osa Ljorente, otputovao u Majami, sa kojom se i venčao u Las Vegasu, međutim, na snazi je i dalje bila zabrana prilaska koja je važila za oboje, a posebno za Lukasa Ernandeza, zbog porodičnog nasilja.

Podsetimo, Lukas Ernandez je uhapšen 3. februara 2017. godine u Madridu u svojoj kući, zbog nasilja nad svojom devojkom, koja je takođe bila uhapšena tom prilikom, jer mu je uništila automobil.

Ipak, između njih je kasnije palo pomirenje, ali su zbog stare presude mogli da upadnu u ozbiljan problem sa zakonom.

Na sreću Bajerna, fudbaler je uspeo da reši pravni problem i trener Julijan Nagelsman će moći da računa na njega u predstojećem periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA