Skandal u Hrvatskoj: BBB došli u srpsko selo, skandirali "Živela NDH" i pretili klanjem Srba

Novi ustaški ispad navijača Dinama iz Zagreba

  • 61
stadion maksimir Foto: MN Press

Navijači Dinama iz Zagreba redovno se ističu skandaloznim pokličima kao i veličanjem ustaške tvorevine NDH, u okviru koje je izvršen genocid nad Srbima, koji su uz Jevreje i Rome masovno ubijani u koncentracionim logorima.

Koliko su ustaški nastrojeni, pokazali su i na utakmici hrvatskog kupa protiv BSK-a u Bijelom brdu, koje je inače selo u kojem je prema poslednjem popisu većina od 1961 stanovnika srpske nacionalnosti.

Verovatno je i to bio "motiv više" huliganima iz Zagreba da istaknu svoju ekstremnu stranu veličanjem zločinačke tvorevine, što su u prošlosti radili i na nekim evropskim utakmicama.

- Hrvatska mati me rodila, hrvatska zemlja othranila, Hrvat sam bio i Hrvat ću biti, živjela NDH - pevali su BBB, koji su takođe na repertoaru imali i anti-srpske pesme, pa se iz njihovih grla čula skandalozna pesma "Oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati", prenosi Indeks.

Video: Žestoka tuča Delija i Bed blu bojsa usred Vukovara a onda je uleteo i jedan Grobar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    27. oktobar 2021 | 17:11

    Drzava ih poslala da odrade posao koji su zapoceli devedesetih, progon Srba. Bolestan narod, spasa im nema, pojest ce ih mrznja.

  • Xm

    27. oktobar 2021 | 16:36

    U Bjelom Brdu žive naše babe i dede djecki mogu biti jaki samo sa njima.

  • Francuz

    27. oktobar 2021 | 17:22

    Ta ista retorika ih je i dovela do toga da beže po evropi od Zvezdinih navijača, sta se desilo sa Miševima u Atini kada su naleteli na navijače a ne simpatizere? Kako onda nisu bili toliko jaki vec sad vec kultna rečenica od njihovog navijača "ostavili me dečki", jer su se razbežali zom brzinom da bi im i Husein Bolt zavideo. Uglavnom, ne znam zašto se pridaje značaj miševima koji su jaki pred starcima, ženama i deci dok beže i čoporativno kada nalete na tvrdo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA