Dragovićev projektil i Dekijeva neverica: Reakcija Stankovića sve govori o meču u Surdulici

Stefan Ranđelović je bacio u očaj crveno-bele u 95. minutu

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se iz Surdulice "kratkih rukava", bez pobede, bez bodova, sa još većim deficitom naspram Partizana u šampionskoj borbi. Sada je ta razlika pet bodova.

Elem, mogla je biti manja, makar za bod da je u 95. minutu "strela" koju je Dragović odapeo negde sa linije kaznenog prostora završila tamo gde je želeo - u gornjem desnom uglu. I baš tu je "iskočio" danas fenomenalni Stefan Ranđelović, panterski se odrazio i skinuo udarac Zvezdinog štopera.

Svi su ovu loptu videli u golu, i trener Zvezde Dejan Stanković, čiji izraz lica nakon bravure golmana Surduličana sve govori o tome koliko žali što epilog nije bio povoljniji.

Bila je to poslednja velika prilika za Beograđane da izbore pozitivan rezultat, pa su tako poxsle 16 meseci pretrpeli prvi superligaški poraz.

Video: Zvezda je velika, idemo dalje! : Stanković nije pognuo glavu posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoko kv

    27. oktobar 2021 | 20:17

    Jel sme ovo drugima da desi?

  • Marko

    29. oktobar 2021 | 17:47

    Ne treba traziti krivca u Dekiju.Vec u upravi koja nije dovela igrace koji joj trebaju,vec nabebjene igrce kojima su isticali ugovori i koje niko nije hteo.Terzic i Mrkela su problem Zvezde.

  • Nele

    27. oktobar 2021 | 19:59

    Ajmo dosta vise ovog mucenja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA