≫ 

Nezapamćeni debakl Bajerna: Šampion "petardiran" i izbačen iz Kupa Nemačke

Tim Adija Hitera ponovo dao pet komada velikanu na jednom meču

  • 0
Menhengladbah - Bajern, Kup Nemačke

Foto: Tanjug/AP

Ako tražimo čoveka u Nemačkoj koji obožava da maltretira Bajern iz Minhena onda je to definitivno Adi Hiter. Austrijanac, trener Borusije iz Menhengladbaha, uspeo je ponovo da ponizi najtrofejniji klub u Bundesligi i to u okviru drugog kola Kupa Nemačke.

Njegovi Ždrepci rastrgli su u "klasiku" nemačkog fudbala šampione sa čak 5:0, a Hiter upisao drugu "petardu" u karijeri protiv "rekordmajstera".

Prvi put mu je to pošlo za rukom sa Filipom Kostićem i Ajntrahtom pre dve godine kada je spakovao otkaz Niki Kovaču, a večeras je ponizio i asistente Julijana Nagelsmana koji zbog korona virusa opet nije vodio tim.

Bajern je došao na ovu utakmicu sa najjačim timom (Levandovski, Kimih, Gorecka i ostali), a već posle 45 minuta doživeo je debakl. Nojer je čak tri puta izvadio loptu iz mreže pošto su ga matirali Kone u 2, i Rami Bensebaini u 15. i 21. minutu.

Bavarce je u nastavku dotukao Švajcarac Brel Embolo sa dva gola u 51. i 57. minutu, pa se šampion pomirio sa ranim gubitkom jednog trofeja u sezoni.

U ostalim mečevima nije bilo većih iznenađenja, jedino što je iz Kupa Nemačke ispao i bundesligaš Bajer Leverkuzen koji je izgubio na svom terenu od drugoligaša Karlsruea sa 2:1.

Video: Zvezda je velika, idemo dalje! : Stanković nije pognuo glavu posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA