≫ 

Ibrahimović poslao moćnu poruku fudbaleru koji je priznao da je gej

Fudbaler Milana pokazao koliko je veliki

  • 4
Zlatan Ibrahimović, FK Milan Foto: AP/Tanjug

Fudbaler australijskog Adelejd Junajteda Džoš Kavaljo jedini je aktivni profesionalni igrač iz prvog ranga takmičenja koji je obelodanio je da je homoseksualac.

Kako prenosi BBC, Kavaljo je o svojoj seksualnosti progovorio za oficijalni tviter nalog kluba, a 21 - godišnji levi bek, koji igra u prvoj ligi Australije, izjavio da je od 15. godine vodio dvostruki život i da je skrivao ko je zapravo.

- Veoma sam srećan što sam javno progovorio o tome ko sam zapravo i osećam veliko olaksanje - rekao je Kavaljo, koji je na društvenim mrežama dobio brojne poruke podrške.

On je izrazio zabrinutost kako će ostali do fudbalske javnosti reagovati, ali ne mora da brine, jer je Zlatan Ibrahimović poslao jaku poruku koju je videlo 10 miliona ljudi

- Ti si šampion, fudbal je za svakoga, veliki respekt - napisao je Ibrahimović uz dodatak zastave sa duginim bojama.

Video: Ludilo u Milanu: Nada Točagić došla da otpeva Ibrahimoviću Jutro je za 40. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile rent-a bubreg

    28. oktobar 2021 | 11:08

    Evo ja javno da objavim da sam heteroseksualac.Volim žene, živim sa ženom.Imam ravna stopala.Eto to je bitno da svi znate, nisam mogao da živim dok vam svima nisam to objavio. Mogao bih i sa svima vama da podelim svoje preferencije u s.ksu, ali ne bi mi objavili komentar.Koga boli uvo šta ko preferira u s.ksu, to je privatna stvar.Nek' je živ i zdrav, ali brate preteraše sa tom konstantnom homo kampanjom.

  • Lala

    28. oktobar 2021 | 11:14

    samim ustručavanjem da "izađu iz ormara" sebi mogu samo da naude, prvenstveno psihički, to je ogroman teret koji se odražava i na samu igru na teren...to ne valja...dobro je ibro rekao, svako ko trči za loptom je fudbaler/ka...i naravno da i dalje ima ljudi koji ne razmišljaju na ovaj način i oni su sami velika prepreka, al život je jedan i samo tvoj, tako ga i treba živeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA