Buran početak u Humskoj: Partizan poveo, Metalac drmao prečku, sve stalo u minut i po

Otvoren meč na stadionu Partizana

  • 2

Jedni jure titulu, drugi bi da beže iz opasne zone, otud i krajnje otvoren duel Partizana i Metalca od starta u Humskoj.

Posle sedam minuta vode crno-beli 1:0, ali je samo minut i po kasnije moglo doći do rezultatskog poravnanja - gosti su drmali prečku Popovićevog gola.

Prethodno, Rikardo je, uz malo sreće, materijalizovao kontru Partizana, pogodio mrežu uz "pomoć" igrača domaćeg tima, te došao do 16. gola ove sezone.

Rekosmo, samo 90 sekundi kasnije, i Popović je bio matiran, ali i srećan da lopta posle udarca glavom Stuparevića pogodio samo okvir gola Beograđana.

Buran start i nadamo se istom takvom nastavku meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj

    28. oktobar 2021 | 17:55

    Ovakav fudbal se igrao u 20 veku, svaka druga lopta odbrani ili golmanu, a napad spor kao da igrači imaju 60 godina, Stanojeviću, pogledaj moderan fudbal kako igra Liverpul, Bajern, Inter, Benfika, napadački, brz fudbal, ovo što ti Stanojeviću prezentuješ tu ni jednu jaču ekipu ne možeš pobediti, i sa ovim malim ekipama jedva izlazi na kraj. Duplo ništa. Nikad gori fudbal se ne igra nego sada.

  • Mihailović

    28. oktobar 2021 | 17:47

    Niko nezna uputiti centaršut, sve sami baloni golmanu u ruke... Igraju kao da čuvaju 1:1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA