Prijović spreman za izazove u Australiji: "Ja sam u najboljim godinama za napadača"

Srpski fudbaler je rekao da veruje u sebe i da misli da može zameniti najboljeg strelca i legendu kluba Besarta Berišu

  • 3
Aleksandar Prijović Foto: MN Press

Navodno, želela ga je Crvena zvezda, ali on se nije dao, napravio je pauzu pa je otišao put daleke Australije, gde fudbal nije ni drugi sport u zemlji, no, možda je to upravo ono što je bilo potrebno Aleksandru Prijoviću, nekakva vrsta odmora što dalje od očiju fudbalske javnosti. On je potpisao za Vestern Junajted, a dao je i intervju tamošnjim medijima u kom je sebe predstavio kao sjajnog egzekutora i ogromnu pretnju po protivnički gol.

Prijović nije odigrao zvanični meč već šest meseci, u međuvremenu je raskinuo ugovor, bio je povezivan s nekoliko evropskih timova, čak i sa Crvenom zvezdom, međutim, sve je to bilo jedno veliko - ništa.

Njegova odluka da potpiše sa klubom u Australiji je iznenadila mnoge, nikome nije jasno zašto fudbaler u tim godinama (31), koji može da pruži još dosta toga odlazi u zemlju gde se fudbal ne igra na baš najboljem nivou, no ipak, Prijović ne misli tako.

- Veoma sam motivisan i nalazim se u najboljim godinama za napadača, nisam zabrinut za to da li ću uspeti da zamenim Berišu. Ja sam egzekutor u šesnaestercu, to je moja teritorija i tu sam najopasniji - rekao je Prijović za australijske medije.

Takođe, srpski napadač je rekao i da je željan uspeha i golova.

- Celog života sam sebi navijao pritisak da bih bio što veći profesionalac, uvek sam gladan golova i trofeja, a to mi je do sada išlo prilično dobro i verujem da će biti još bolje.

S obzirom na to da Prijović nije neko vreme u takmičarskoj formi, on će imati mesec dana pre prve takmičarske utakmice, pošto će tek tada krenuti takmičenje u ligi Australije.

Video: Terzić o Prijoviću: Nadobudan je, nije pokazao poštovanje prema Zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uffff

    28. oktobar 2021 | 18:43

    Ode prika u kengur ligu,da odmori malo 😆😆😆😆😆

  • Angry

    28. oktobar 2021 | 18:26

    Moguće... Ali si isto tako najgori napadač u godinama...

  • 1970

    28. oktobar 2021 | 21:17

    Nadobudnih dođi u partizan da ti tvorzić popusti tompus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA