≫ 

Navijači Fjorentine tražili od Vlahovića da više ne dolazi kod njih

A sve kako bi se izbegla pogrdna skandiranja...

  • 7
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Odlazak Dušana Vlahovića iz Fjorentine mogao bi da se desi i pre leta, odnosno tokom zimskog prelaznog roka, posle lošeg odnosa navijača tog kluba prema srpskom napadaču!

Nije Vlahović zaslužio da se nađe na udaru pristalica Viole koji su besni zbog nepotpisivanja novog ugovora, ali ih očigledno i dalje poštuje. Jer, prema navodima lista "Republika", navijači su od Vlahovića tražili da ih više ne pozdravlja posle utakmica.

Upravo to je i viđeno u Rimu, gde je Fjorentina izgubila 1:0, a Vlahović otišao direktno u svlačionicu. Za razliku od njega, ostali igrači su otišli do tribine gde su se nalazili njihovi fanovi.

Podsetimo, problemi su nastali posle utakmice sa Venecijom kada je Vlahović, uz ostale saigrače, otišao ka navijačima da ih pozravi. Tada mu je jedan deo aplaudirao, dok je drugi pogrdno skandirao. A zbog negativnog skandiranja, navijačka grupa je zamolila Vlahovića da više ne dolazi do njih kako se situacija ne bi ponavljala.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    29. oktobar 2021 | 00:29

    Nude mu kazu bolju platu od Batistute i Rui Koste pa oni kad su igrali tansferi i ugovori nisu ni blizu bili ovim danasnjim

  • Mrcke

    28. oktobar 2021 | 22:34

    Toliko o tome kakav je igrac, a i covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA