Njukasl postavlja temelje "bogatog" tima: Unai Emeri do kraja nedelje preuzima Svrake?

Iskusni i odlikovani Španac blizu dogovora sa Premijerligašem sa novim, saudijskim vlasnicima

  • 1
Unai Emeri AP/Tanjug

Još uvek traje potraga za trenerom koji bi Njukasl mogao da odvede u sam evropskog fudbala. Posle odlaska Stiva Brusa, saudijski investitori rešili su da ne "brzaju" već da sednu za sto sa zainteresovanima i obave razgovore.

Prema pisanju Gardijana, deluje da će na klupu Svraka doći čuveni Unai Emeri koji je sa Seviljom i Viljarealom postao legenda u Ligi Evrope. Trenutno se pregovara o visini njegovih primanja, te iako postoji mogućnost da do dogovora ne dođe, u ovom trenutku vlada optimizam i nada da će četvorostruki osvajač drugog po kvalitetu evropskog takmičenja voditi Njukasl protiv Brajtona na jugu Engleske.

Međutim, ne pita se samo Njukasl. Naprotiv, Viljareal zahteva i svoj deo kolača. Saudijci će verovatno morati da plate oko 7.000.000 evra za odvođenje Emerija, ali uzimajući u obzir bogatstvo koje poseduju, to im neće predstavljati apsolutno nikakav problem.

Podsetimo, oni tokom narednog leta planiraju da ulože oko 300.000.000 evra u sastav Njukasla, planira se dovođenje nekih velikih imena i nema sumnje da bi Svrake, u slučaju da prežive ovu sezonu u Premijeršipu mogle da predstavljaju ozbiljnu silu naredne godine.

Video: Luda utakmica u Gornjem Milanovcu: Čim je počelo drugo poluvreme Metalac se opet vratio u život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    2. novembar 2021 | 18:42

    Nadam se ispadanju iz EPL. Pa ćemo onda videti sve te zvezde …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA