Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti 1,90, Juventus 1,75, Brajton 1,70, Jang Bojs 1,75!

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK Mančester Junajted - FK Mančester Siti Foto: Tanjug/AP

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Premijer ligi, Seriji A i švajcarskoj Superligi, odnosno jedinice na Juventus i Brajton i dvojke na  Mančester Siti i Jang Bojs.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MANČESTER JUNAJTED - MANČESTER SITI (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,90

Poslastica u vreme ručka. Derbi Mančestera između Junajteda i Sitija obećava veliku borbu. Forma Đavola nije baš sjajna, ali u svakom slučaju, posle dva ligaška poraza, odnosno četiri vezana prvenstvena susreta bez slavlja, Junajted je sa 3:0 porazio Totenhem u Londonu i najavio bolje dane. Ujedno, sprečavanje poraza u Bergamu od Atalante golom Kristijana Ronalda u nadoknadi sigurno je popravilo samopuzdanje i poziciju Olea Gunara Solskjera. Nije ni u plavom delu  Mančestera blistavo, jer je posle ispadanja iz Liga kupa usledio iznenađujući poraz kod kuće u Premijer ligi od Kristal Palasa. Građani su potom popravili stvari u Ligi šampiona savladavši Klub Briž, a pošto Siti za liderom Čelsijem već sada ima pet bodova manje, Junajted čak sedam, niko od rivala ne može da priušti kiks.

JUVENTUS - FJORENTINA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,75

Juventus je ponovo izgubio koncentraciju i počeo da deli bodove konkurentima. Ekipa Masimilijana Alegrija je izgubila u prethodna dva kola Serije A i izgledala je prilično nesigurno u duelima protiv Sasuola i Verone. U oba meča Stara dama je delovala bledo u napadu i neizražajno u odbrani. Kao rezultat - 15 bodova posle 11 kola u Seriji A i 10. mesto na tabeli. Danas u Torino stiže Fjorentina, koja u svojim redovima ima Dušana Vlahovića, jednog od najtraženijih napadača današnjice. Ljubičasti su u poslednjih pet kola izgubili tri puta, ali su prošlog vikenda deklasirali Speciju sa 3:0.

--------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i

dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------------------------

BRAJTON - NJUKASL (SUBOTA, 18.30), KEC 1,70

Brajton je samouvereno startovao u Liga kupu, gde je eliminisao Kardif i Svonsi, ali je nedavno završio priču u trećem kolu, pošto nije mogao preko Lestera. U Premijer ligi Galebovi su ostvarili četiri pobede i četiri remija, i sa 16 bodova drže osmu poziciju. U poslednjih pet kola tim sa juga je bez pobede, posle jednog poraza i četiri nerešena meča. Prošle subote sastav Grema Potera iznenadio je javnost osvojenim bodom u Liverpulu (2:2), pa se danas u Brajtonu nadaju pobedi

nad Njukaslom. Svrake su još bez trijumfa u prvenstvu, a sa četiri sakupljena boda zauzimaju 19. mesto na tabeli.

GRASHOPERS - JANG BOJS (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,75

Čak i kad je u u seriji poraza, niko u Švajcarskoj ne sme da preti Jang Bojsu. Aktuelni šampion trenutno je trećeplasiran, sa pet bodova i utakmicom manje od vodećeg Bazela. Danas pulene Davida Vagnera očekuje gostovanje Grashopersu, koji je četiri koraka dalje, ali u boljoj formi. Jang Bojs je nanizao tri poraza posmatrajući i Kup, a ako u obzir uzmemo sva takmičenja tim iz Berna je četiri puta izgubio na pet prethodnih mečeva. Sa druge strane, Skakavci su poraženi

samo jednom na šet proteklih duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA