Bivši napadač Zvezde nadmudrio Milana Kalinića: Zajedno imaju 91 godinu, a igraju 5. ligu

Volej Purketa Stojanovića bio je neuhvatljiv za poznatog srpskog glumca

  • 1
Nenad Purke Stojanović Printskrin: Youtube/ХАЈДУК

Prethodni vikend doneo nam je i te kako zanimljiv duel u Prvoj Beogradskoj ligi, petom rangu takmičenja, gde su snage odmerili Hajduk Lion i Beograd Karaburma - timovi koji su svojevremeno igrali derbi tadašnje Druge lige!

S jedne strane imali smo Nenada Purketa Stojanovića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde koji sa 42 godine predvodi Golubove, dok je s druge bio sedam godina stariji glumac Milan Kalinić koji je prvi čuvar mreže gostiju.

Legendarni Purke je bio uspešniji, a pored toga što je njegov tim slavio sa 2:1 bio je i strelac vodećeg gola u 50. minutu. Nije Kaliinić mogao ništa, samo je pogledom ipsratio loptu, mada poznati glumac može da se pohvali da je iza sebe imao dobru utakmicu. U prilog tome ide i činjenica da je na kraju bio najbolje ocenjen igrač tima sa Karaburme.

Gol Purketa Stojanovića možete pogledati u video snimku na kraju teksta (od 50.30), uz napomenu da je Čobeljić u 62. povisio na 2:0, a Mitić deset minuta pre kraja postavio konačan rezultat.

Kada smo već kod Hajduka, dodaćemo i to da će tim sa Liona u sredu od 13.30 minuta, u okviru četvrtfinala Kupa Srbije na teritoriji FS Beograda, dočekati OFK Beograd. Ostali parovi su Radnički (NGB) - Torlak, Teleoptik - BSK Borča i Brodarac - Ušće (NBG).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA