≫ 

Bleda PLS: Javor savladao Rad, "Dizelka" proradila u Šapcu, na 7 mečeva dato 6 golova

Čak tri utakmice od sedam je završeno bez golova

  • 0
Brana Ilic, FK Zeleznicar Pancevo Printskrin: Youtube / Zvezda TV

Reprezentativna pauza nije stala na put odigravanju mečeva 17. kola Prve lige Srbije. Derbi kola je viđen u Šapcu, gde je Železničar slavio sa 1:0, dok je zanimljivo bilo i u Ivanjici u duelu Javora i Rada, gde su domaći bili bolji sa 2:0.

Nekoliko zanimljivih utakmica je trebalo da bude viđeno tokom ovog podneva, mnogo se očekivalo od "derbija Severa" gde su snage odmerili fudbaleri Bačke i Mladosti iz Novog Sada, ali su i jedni i drugi razočarali - odigrali su samo 0:0.

Nije ovo bila jedina utakmica koja je imala takav rezultat, pored ove, još dva meča su završena istim, najnepopularnijim rezultatom. Radi se o duelima Zlatibora i IMT-a, odnosno Inđije i Loznice.

Žarkovo je uspelo da "sačuva" svoj teren, kao i priključak za vodećim ekipama na tabeli, pošto suu vrlo lako sa 2:0 savladali Kabel, čime su ga ostavili zakovanim za dno tabele. Golove za beogradsku ekipu postigli su Strahinja Jovanović i Damjan Dostanić. Važnu pobedu je zabeležio i Radnički iz Sremske Mitrovice koji je bio bolji od Timoka sa 1:0 u Zaječaru, a jedini pogodak delo je Ibrahima Mustafe, fudbalera Crvene zvezde na pozajmici u Radničkom.

Dva najzanimljivija duela su viđena u Šapcu i Ivanjici. Kraj Save je viđen derbi meč gornjeg dela tabele, ali su i tu izostali golovi. Železničar iz Pančeva je bio bolji od Mačve sa 1:0, jedini gol bio je delo Brane Ilića. Drugi derbi je viđen u Ivanjici, tamo je Javor dočekao ekipu Rada u "superligaškom derbiju".

Ivanjičani su i lakše nego očekivano ispratili goste iz Beograda sa dva gola u mreži, jedan je postigao Pavle Ivelja, dok je drugi bio deo Luke Lukovića.

Video: Ovo je meč zbog kog su Smederevo i Kabel kažnjeni zbog nameštanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA