Stiven Džerard se vratio u Premijer ligu: Legenda Liverpula preuzela Aston Vilu

Čuveni "Stivi Dži" potpisao je sa klubom iz Birmingema na tri i po godine

  • 0
Steven Gerrard, Stiven Džerard Foto: Tanjug/AP

Ono što se prethodnih dana najavljivalo, sada se obistinilo i ozvaničeno je - Stiven Džerard je novi trener Aston Vile.

Legendarni kapiten fudbalera Liverpula predstavljen je na Vila Parku, gde je nasledio Dina Smita, koji je smenjen nakon serije loših rezultata.

Miljenik navijača Liverpula vraća se u Premijer ligu, nakon što je sa velim uspehom prevodio Glazgov Rendžers i prekinuo devetogodišnju vladavinu Seltika u Škotskoj, uzeo titulu i sa velikim uspehom vodio Rendžers i u Evropi.

Džerard se ugovorom obavezao na tri i po godine, a Vila će Rendžersu platiti između 3,8 i 4,6 miliona evra kao kompenzaciju.

- Aston Vila je klub sa bogatom tradicijom u engleskom fudbalu i neverovatno sam ponosan što sam postao njihov trener. U razgovoru sa čelnicima kluba video sam koliko su njihovi planovi ambiciozni i radujem se što mogu da im pomognem u ostvarenju ciljeva. Zahvaljujem se svima u Glazgovu što su mi omogućili da vodim taj klub koji je ikona fudbala. Pomaganje da osvoje 55. titulu će zauvek imati mesta u mom srcu - rekao je Džerard na promociji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aston Villa FC (@avfcofficial)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA