≫ 

Degenek se vratio u reprezentaciju Australije, imao je kiks koji je mogao skupo da ga košta

Propustili su "Sokerosi" priliku da preuzmu vrh tabele u azijskim kvalifikacijama

  • 5
Milop Degenek Printskrin: Youtube/My Football

Fudbaleri Australije remizirali su sa Saudijskom Arabijom (0:0) u petom kolu azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i zadržali su drugo mesto na tabeli.

To mesto vodi direktno u Katar, ali do kraja azijskih kvalifikacija ima još mnogo, pa će Australija morati da igra još pet mečeva dok 29. marta sledeće godine ne budu definivno završene kvalifikacije.

Saudijska Arabija je sačuvala tri boda prednosti u odnosu na Australiju, dok sada Japan ima priliku da priđe "Kengurima" na svega bod zaostatka, a trenutno vodi sa 1:0 na gostovanju Vijetnamu.

Interesantno je da se u tim Australije vratio i fudbaler Zvezde Miloš Degenek, koji je na meču protiv Saudijske Arabije ušao u igru u 78. minutu.

Imao je Degenek i sreće da njegova ekipa ne primi gol do kraja meča, jer je u jednoj situaciji loše reagovao i dopustio igraču koga je čuvao da neometan šutira sa 6-7 metara, ali je na sreću Degeneka i australijskih navijača napadač Saudijske Arabije glavom uputio udarac pored gola.

Nakon toga je saigrač kritikovao Degeneka da nije smeo da dopusti napadaču koga je čuvao da tako neometano šutira.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Australija je imala dobru šansu da na svom terenu dođe do pobede nad direktnim konkurentom i da pobedom preuzme prvo mesto, i ono što je najbitnije, pobegne Japanu što više. Sada im predstoji gostovanje Kini 16. novembra, dok će do kraja kvalifikacija u 2022. igrati protiv Vijetnama na svom terenu, protiv Omana u gostima, kod kuće s Japanom, a kraj kvalifikacija je u gostima protiv Saudijske Arabije.

Video: Stanković analizirao crveni karton za Degeneka: Ja bih doneo drugačiju odluku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA