Kladionice se uključile u nedeljno ludilo: Promenjena kvota na Srbiju, iznenadiće vas kvota za derbi

Ljubitelji klađenja takođe s nestrpljenjem čekaju nedelju

  • 14
Nedeljno ludilo na Telegraf Sport, Zvezda Partizan, Portugal Srbija

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press/Marko Jovanović/CARLOS COSTA/AFP/Profimedia

Nedelja 14. novembar biće jedan od najuzbudljivijih sportskih dana u ovoj godini, možda i deceniji, pošto su na programu dva meča, derbiji koji se iščekuju kao retko koji pre njih. Jedan je u fudbalu, a drugi u košarci.

Prvi spektakl na programu je u dvorani Pionir od 19 časova gde se sastaju košarkaši Crvene zvezde i Partizana. Dugo jedan košarkaški derbi nije iščekivan kao ovaj, pošto je u Partizan stigao Željko Obradović, koji je stvorio moćan tim, a koji je od starta sezone poražen samo jednom.

I Zvezda je podigla formu, takođe ima jak tim, koji je dodatno ojačala dovođenjem Stefana Markovića pa se očekuje pravi spektakl. Što se tiče kvota, one u kladionici MOZZART blagu prednost kada je u pitanju konačan ishod daju ekipi Dejana Radonjića. Tako je kec na Zvezdu 1,80, dvojka na crno-bele 2,45, dok je kvota na nerešen ishod 14,5.

Rade Zagorac, Ognjen Dobrić

Foto: Marko Jovanović

Kada je reč o duploj šansi, MOZZART za pobedu Zvezde ili remi daje kvotu 1,60, dok za trijumf Partizana ili remi plaća nešto više 1,87.

Ako ste samouvereni u trijumf jednog tima, dobre kvote su i za igru dupla pobeda (da jedan tim bude bolji i na poluvremenu i na kraju utakmice). Tu je kvota na Zvezdu recimo 3,50, dok je na Partizan nešto veća 4,50.

Tu si i mnoge ostale igre i specijali koje je MOZZART priredio za ovaj meč koji će sigurno privući veliku pažnju.

Podjednako interesantno biće i u Lisabonu gde od 21 čas fudbaleri Portugalije i Srbije igraju finale za direktan plasman u Katar. Obe selekcije imaju po 17 bodova uoči poslednjeg kola, domaćini za četiri gola bolju gol-razliku, pa je Orlovima pobeda imperativ. Kladionica MOZZART je i za ovu utakmicu spremila bogatu ponudu.

Fudbal Srbija - Portugal

Foto: Nikola Tomić

Ako verujete u pulene Dragana Stojkovića Piksija, onda biste mogli dobro da se obogatite jer je kvota na dvojku i pobedu Srbije u Lisabonu čak 6. Kvota na trijumf domaćina je adekvatna za favorita 1,55, dok je na nerešen rezultat 4,70.

Početne kvote bukmejkera viśe su potcenili Orlove, ali nakon bledog izdanja Portugalaca u Irskoj, i oni veruju da Portugalci nisu nepobedivi u Lisabonu i da Piksijevi Orlovi imaju svoju šansu.

Tu je i gomila raznih drugih igara za one koji ne mogu da se odluče navijački, recimo na golove, pa je tako na eventualno tvrd meč i 0-1 golova što je trend-mark Portugalaca kvota 3,55. Za tri i više golova (3+) kvota je 1,75...

Video: Piksi nema nijednu dilemu za Portugalce: Znam sastav koji će početi odlučujući meč u Lisabonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igra macke i misa

    12. novembar 2021 | 23:05

    ovo je navlkusa za naivne navijace fmp-a da povjeruju da mogu pobijediti.kladim se da ce bit vise od 15 razlike za partizan..

  • Đovak Noković

    12. novembar 2021 | 20:29

    Igra se i tenis....

  • TADIJA ZEMUN

    13. novembar 2021 | 10:53

    Ako ne bude bar 20 poena razlike za ZVEZDU,biće velika bruka,jer ovi drugi su izuzetno smešan "tim"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA