≫ 

Tata, doviđenja: Geloru Kangi preminuo otac!

Afrički mediji ističu da je Kanga ovu vest potvrdio saigračima na okupljanju nacionalnog tima

  • 4
Fk Kolubara - Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Vezista Crvene zvezde Gelor Kanga objavio je potresnu fotografiju na svom Instagram profilu, kojom se oprostio od preminulog oca Vilijama Kange Masumune!

Telegrafu je u međuvremenu potvrđeno da je Kangin otac preminuo pred meč Vojvodine - i Crvene zvezde, a afrički mediji javljaju da je Kanga tu vest podelio sa svojim saigračima pred kvalifikacioni meč protiv Libije koji je Gabon dobio sa 1:0.

Takođe, tamošnji mediji dodaju i to da je Kangin otac preminuo u Beogradu. Podsetimo, srpski mediji su pisali da je Kangin otac zbog onog sukoba na relaciji Gabon - Kongo krajem maja došao u Srbiju na sigurno.

Gelor Kanga Printskrin: Instagram

- Doviđenja tata, Vilijam Kanga Masumuna - pisalo je na majici koju je Kanga nosio ispod dresa, a sa kojom se potom fotografisao u svlačionici.

Gabon je ovaj meč dobio zahvaljujući golu Pjera Obamejanga iz penala, ali neće ići na Mundijal s obzirom na to da je i Egipat slavio i da ima četiri boda više pred poslednje kolo.

Video: Kanga grlio Sumu kao brata rođenog: Pogledajte kako je sprečena tuča igrača na derbiju

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA