Srbi su hit ovih kvalifikacija: Tadić najbolji asistent, Mitrović u vrhu liste strelaca

Bravo, bravo!

  • 0
Fudbal Srbija - Portugal Foto: Nikola Tomić

Srbija je definitivno obeležila kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, pobeda protiv Portugalije (2:1) je bila pravi šlag na tortu. Pored ekipe, može se pohvaliti i individualnim uspesima svojih igrača, Dušan Tadić je najbolji asistent kvalfikacija, dok je i Aleksandar Mitrović u vrhu liste strelaca.

Ovaj dvojac je najzaslužniji i za pobedu protiv Portugalije, Tadić je postigao prvi gol, dok je upravo drugi namestio Aleksandru Mitroviću, čime su obojica popravili svoje bilanse.

Tadić je ovaj deo takmičenja završio sa šest asistencija, koliko imaju i Leon Gorecka i Memfis Depaj, ali je naš reprezentativac bolji zbog toga što je odigrao samo osam mečeva, dok ovi dvojica imaju po devet, ali će igrati i 10. te će imati priliku da obiđu Srbina.

Mitrović je nešto lošiji u svom "poslu", on je dao osam golova na isto toliko mečeva. Pored njega, isti broj golova imaju i Robert Levandovski, Hari Kejn i Eran Zahavi. Memfis Depaj je na prvom mestu sa 11 golova. Važno je pomenuti i da Hari Kejn i Eran Zahavi imaju još jedan meč u kvalifikacijama, te i oni mogu da se odvoje od našeg igrača.

Video: Slavlje u slačionici Orlova: Orilo se Pukni zoro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA