≫ 

Borjan urla i gura saigrače: Svi pričaju o njegovoj sjajnoj reakciji posle utakmice

Golman Kanade sprečio sukob na kraju utakmice

  • 1
Milan Borjan Printskrin: Twitter

Možda nije kapiten, ali je Milan Borjan istinski lider reprezentacije Kanade - što je pokazao i posle meča u kom je njegova selekcija savladala Meksiko i izbila na prvo mesto kvalifikacione grupe za odlazak na Mundijal.

Borjan je najpre na liniji zaustavio šut Meksikjanaca u 93. minutu i sačuvao 2:1, da bi nakon poslednjeg sudijskog zvižduka krenuo da čuva svoje saigrače koji su upali u klinč sa gostima.

Naime, tamošnja javnost je oduševljena načinom na koji je Borjan smirivao igrače Kanade i gurao ih dalje od Meskikanaca kako ne bi napravili neku glupost. Pritom je sprečio da dođe do nekog ozbiljnijeg sukoba.

- Borjan je imao pet zaustavljanja na utakmici, dok je zabeležio još 17 posle utakmice. ne kači se sa Milanom Borjanom - jedan je od komentara na gužvu koja je izbila posle utakmice.

Inače, Kanada je posle osam kola jedina neporažena ekipa i sada imaju bod više od SAD i dva od Meksika i Paname. Uz napomenu da Amere dočekuju na svom terenu u nastavku kvalifikacija.

Video: Borjan besneo na Delije nakon što su pogodili Zvezdinog pomoćnika u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladen milunic paris

    17. novembar 2021 | 15:58

    Kakav Indijanac, izmedju njega i deka stankovica vodi se bitka za najveceg indijanca u istoriji fudbala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA