Vinisijus ponižen, a onda izvodi čudo i vraća s kamatom: Dva driblinga s Argentina - Brazil o kojima se priča

Morao je da se iskupi za ono što mu je Di Marija uradio, posle čega se smejao čitav stadion

  • 0
Vinisijus junior, Anhel Di Marija Printskrin: GE/Twitter.com/@sudanalytics_

Najveći fudbalski derbi na svetu, duel između Argentine i Brazila u poslednje vreme pretvorio se u pravi MMA okršaj. Nekada je ovo bio meč za fudbalske sladokusce, gde su na terenu bili čarobnjaci s loptom i gd smo mogli da vidimo prelepe golove, driblinge... dok danas prednjače oštri startovi i prava tuča na terenu sa mnogo tenzija.

Poznato je kakav rivalitet vlada između dve najveće i zemlje Južne Amerike, a fudbalski meč između njih uvek je više od igre. Tako je bilo i u poslednjem duelu koji je završen bez golova, ali uz ogroman broj faulova i žutih kartona na obe strane, koji su čak mnogima i oprošteni.

Ipak, i u ovakvom okršaju punom tenzije i grubih startova i čarki, izdvojila su se dva fudbalska majstorstva kakva su dostojna najvećeg meča kakav fudbal ima na reprezentativnom nivou.

U obe situacije je akter bio Brazilac Vinisijus Žunior, s tim da je jednom doživeo poniženje posle fenomenalnog poteza Anhela Di Marije, koji mu je proturio loptu kroz noge na oduševljenje krcatog stadiona u San Huanu.

Ipak, nešto kasnije, Vinisijus je vratio Argentincima milo za drago, i to s kamatom, tako što je u skoro bezizlaznoj situaciji kod korner zastavice izveo čudesan dribling, tako što je prebacio loptu iza svojih leđa preko čuvara Nahuela Moline.

Na štetu Vinisijusa i brazilskih navijača, Paketa je kasnije slabo šutirao, pa je propuštena šansa da vidimo i jednu od najlepših asistencija godine.

Pogledajte i taj dribling:

Video: Dosad neviđeni snimci: Slavlje posle Mitrovog gola iz prvog ugla i rasprava Vlahovića i Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA