≫ 

Dule Savić isprozivao Albance i Kolindu: "Da i mi uz takvu maskotu odemo u finale SP"

Savića čudi da iz tzv. Kosova nisu tražili da se poništi meč Orlova u Lisabonu

  • 9

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić gostovao je u sredu ujutru na TV Prva, gde je govorio o uspehu reprezentacije Srbije i plasmanu na Svetsko prvenstvo u Katar!

Komentarisao je Savić i slučaj sa prijavom tzv. Kosova koji traži da se Srbija kazni zbog jedne sporne fotografije koja je nastala tokom slavlja u Lisabonu, a tom prilikom je rekao:

- Mržnja Šiptara je nemerljiva. Ovo je moglo da nastane samo iz njihovog mozga. Neka se sada UEFA bavi time, s obzirom na to da je mimo svog Statuta primila tu terorističku organizaciju da igra fudbali širi mržnju. A baviće se ovom tematikom na isti način na koji su ih primili. Inače, čudi me to što nisu tražili da se poništi meč u Lisabonu, da Portugalu pripadne pobeda službenim rezultatom - rekao je Savić čiji komentar o mogućem odlasku Srbije u finale, kao što je to uradila Hrvatska u u Rusiji, je privukao veliku pažnju u "komšiluku":

- Mislite da i mi, kao oni, povedemo Kolindu, da obuče srpski dres, malo popije i možda i mi budemo u finalu uz takvu maskotu!

Govorio je nekadašnji napadač Zvezde i o navijačima Srbije, odnosno zašto je tako malo ljudi na stadionu.

- Imamo navijače Zvezde i Partizana, a ne državnog tima. U onoj državi, kad bi reprezentacija Jugoslavije igrala, stadioni su bili puni. Tada su svi navijali. Voleo je narod državni tim. Navijači su išli zajedno da podrže državni tim. To u poslednjih dvadesetak godina kod nas nije slučaj.

Video: Piksijev Japanac se otkačio na slavlju s fudbalerima u Lisabonu: I on pevao Dajte Brazil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    17. novembar 2021 | 13:38

    E moj Dule,radosti moja!Ziv bio sto godina!

  • Zvele

    17. novembar 2021 | 14:04

    Kako da imamo jedinstvene navijače kad Tegeltija i Ž.Pantić već godinama šire mržnju i prave podele među klincima.Igrači reprezentacije se dele na one koji igraju za Zvezdu ili partizan.

  • Danka

    17. novembar 2021 | 13:49

    Dragi moj Dule, obožavala sam te dok si igrao i do pre 20-ak godina se IGRAO FUDBAL a posle toga je igralište postalo manekenska staza (izuzetak zadnja utakmica)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA