≫ 

Bizarna promocija Alveša: Došao u sakou i japankama, pa ih izuo i nastavio da hoda bos

Potez novog-starog fudbalera Katalonaca o kojem se uveliko priča

  • 1
Dani Alveš, japanke Foto: Instagram / Printscreen / @FC Barcelona

Odmah po dolasku u Barselonu, Ćavi Ernandez odlučio je da napravi velike rezove. Katalonski klub već neko vreme "kuburi" i nalazi se u središnjem delu tabele španske Primere, pa se nekadašnji fudbaler, a sada trener tima sa "Kamp Noua" posmatra kao svojevrstan spasilac.

Iskusni bek, Dani Alveš prošao je sve medicinske preglede i pre par dana potpisao ugovor sa Kataloncima, gde se vratio kao slobodan igrač, što je opet dodatno rasterećenje za užasne finansije Katalonaca.

Međutim, ono što je sve šokiralo je način na koji je Alveš došao na zvanično predstavljanje na stadionu "Kamp Nou". U pratnji zvaničnika kluba, obukao je sako i pantalone, a na nogama je nosio - japanke?!

Mnogobrojni navijači su ga pozdravili, a Dani je čim je kročio na travu stadiona skinuo komad obuće u kojem je došao i nastavio da šeta bos. Da li je u pitanju neki ritual ili ne, opet mnogi su sa podsmehom prokomentarisali iznenađujući stajling novog fudbalera Barse.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

U Barselonu je prvi put došao davne 2008. godine, a u Kataloniji se zadržao osam godina posle čega je prešao u Juventus i Pari Sen Žermen. Pre povratka "kući", nastupao je za Sao Paolo u prethodne tri sezone. Zanimljivo, i prilikom prve promocije u katalonskom klubu Dani je nosio japanke.

Video: Piksijev Japanac se otkačio na slavlju s fudbalerima u Lisabonu: I on pevao Dajte Brazil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA