UEFA šokirala Atletiko: Grizmanu uvećana kazna, ne može da pomogne timu protiv Milana

Jorgandžije bez jednog od najboljih fudbalera u važnom meču Lige šampiona

  • 0
Espanyol and Atletico Madrid, Espanjol Atletiko fudbal Foto: Tanjug/AP

Prošlo je skoro mesec dana od isključenja Antoana Grizmana na utakmici protiv Liverpula u Madridu. UEFA je konačno donela presudu povodom tog incidenta i odlučila se da kazni Francuza sa dva meča neigranja umesto jednog koliko mu je sledovalo.

Sa uvećanjem kazne se nikako ne slažu u timu iz prestonice Španije, pošto je Grizman već odradio svoj jedan meč suspenzije protiv Liverpula u Engleskoj, a sada mu sleduje još jedno "hlađenje" protiv Milana.

Jeste to bio jako nemaran start Francuza u vrat rivala, jeste mu sudija odmah pokazao put u svlačionicu, ali ono sa čim se u Atletiku ne mire jeste da je istog dana i Zlatan Ibrahimović startovao na sličan način na meču protiv Porta. Zato se nadaju u Madridu da bi UEFA ipak mogla da bude blagonaklona prema Grizmanu.

U Atletiku se "oporavljaju" od sankcije koja je pripisana Stefanu Saviću zbog udarca laktom nad Ridigerom, a kasnije i burnog protesta. On će se vratiti za meč sa Milanom, ali je Grizman pod znakom pitanja, što bi zaista moglo da predstavlja problem za Jorgandžije.

Atletiko je trenutno treći na tabeli sa četiri boda, jedan više ima Porto na drugom mestu, dok je Milan poslednjeplasirani sa jednim bodom. Stoga će Italijani sigurno igrati na sve ili ništa u meču protiv Jorgandžija, a i Madriđanima samo pobeda garantuje mirniji san pred poslednje kolo u Portugaliji.

Video: Stanković zbog jednog pitanja ustao i otišao sa konferencije: Pogledajte šta se desilo u Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA