"Sačekuša" za Piksija: Legendarni vođa Delija ušao u bus zbog njega, ovu scenu niko nije očekivao!

Iznenađujuća scena na aerodromu koja je mnogima promakla

  • 32
Dragan Stojković Piksi, Ljubomir Stanković Krle, predsednik udruženja građana Delije Sever Foto: MN Press

Dragan Stojković Piksi je osvario neverovatan uspeh sa reprezentacijom Srbije koju je kao selektor odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru uz fenomenalnu pobedu u Lisabonu za kraj kvalifikacija i jednu od najvećih pobeda u modernoj istoriji Srbije.

Srbija je godinama živela za uspehe nacionalnog tima, koji nas je iz godine u godinu razočaravao, ali je Piksi doneo nešto što dosad nismo navikli da vidimo kod naših fudbalera - veru, samopouzdanje, borbenost do maksimuma i lepu igru.

Kada su se fudbaleri i selektor vratili u Beograd, priređen im je spontani doček na aerodromu uz trubače, a malo ko je primetio da je među ljudima koji su došli da pozdrave Piksija bio i nekadašnji legendarni vođa Delija, koji je i danas predsednik udruženja građana Delije Sever - Ljubomir Stanković Krle.

Stanković je čak i ušao u autobus, izgrlio se sa Piksijem, a onda su se zajedno i slikali, dok je on pokazivao tri spojena prsta.

Poznato je da Delije i Piksi nisu bili u najboljem odnosu još od njegovog odlaska sa Marakane, a bilo je svojevremeno i neprijatnih situacija kada su neki od vođa upali u kafić na Marakani kada je on bio tu poručivši mu da nije dobrodošao na stadion Zvezde.

Međutim, "stara garda" gde spada i Ljubomir Stanković, koju je Piksi posebno uveseljavao, prema njemu očigledno gaji veliko poštovanje. Posle uspeha koji je doneo Srbiji, ono je verovatno još veće.

Pogledajte i fotografije susreta legendarnog Delije i Dragana Stojkovića Piksija:

Piksi dugo nije ni pričao o Zvezdi baš iz tog razloga, a jedan od retkih intervjua u kojem je pričao o klubu u kojem je proglašen za petu Zvezdinu Zvezdu, bio je ekskluzivno za Telegraf na 30 godina od Barija.

Video: Piksi otkrio zašto nije šutirao penal protiv Zvezde: Rekao sam treneru da on šutira!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    19. novembar 2021 | 14:19

    Mozda za placene delije sa severa nije bio dobar ali za ostatak srbije nije bilo dileme sto se tice piksija

  • mile

    19. novembar 2021 | 16:10

    ISAO SAM 30 GODINA NA SEVER I DAM 100 E KO JE VIDEO KRLETA TREZNOG))) RETKO DOBAR LIK MISLIM DA GA I KONTRA STRANA CENI STARI RED DEVILS...TO JE BILA EKIPA!!!

  • SRBIJA

    19. novembar 2021 | 14:28

    KRLE veliki covek i dasa pre svega. Pokazao je da je veliki dzentlmen i dasa ne samo sada nego uvek. Na stranu navijaci, Delije uopsteno govorim o njemu kao coveku. Postoji prica pred jedan derbi KRLE je svog druga velikog Grobara doveo kod Dike na pice seo sa njim zezao se a da niko decka popreko nije pogledao. Sto govori pre svega i o velikom postovanju od Delija koje KRLE ima i autoritetu. Sve u svemu dobar covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA