≫ 

"Ko navija za Zvezdu neka digne ruku": Pogledajte hit odgovor đaka i reakciju voditeljke s Marakane

Crvena zvezda je počela da animira đake beogradskih osnovnih škola da dođu na utakmicu protiv Ludogoreca

  • 17
Zvezda Kids, Anastasija Velanac Printskrin: Youtube/Zvezda Kids

Crvena zvezda zbog kazne UEFA neće moći da računa na podršku najvatrenijih pristalica, ali će zato najmlađi navijači biti u mogućnosti da dođu na stadion protiv Ludogoreca u četvrtak 25. novembra od 18.45.

UEFA je ostavila mogućnost da crveno-bele bodre deca do 14 godina, uz pratnju da na sedmoro dece može da bude jedan punoletni pratilac. Ovde možete da pročitate detaljnije uputstva kako možete da se prijavite za utakmicu i da budete na stadionu.

Kako bi animirala decu da podrže klub, ekipa crveno-belih koja uređuje klupski jutjub kanal posvećen najmlađim (Zvezda kids), posetila je nekoliko osnovnih škola, kako bi podelila karte za meč protiv Ludogoreca.

Kada su došli u školu Filip Filipović na Voždovcu, došli su na jedan čas fizičkog, gde je viđena i interesantna situacija.

Voditeljka Anastasija upitala je đake ko navija za Zvezdu i zamolila ih da podignu ruke. Odnos između onih koji su podigli i nisu, bio je približan, uz blagu prednost za one koji su se javli.

Nakon toga viđena je i šala voditeljke "Ko to nije podigao ruke?"

Oni koji nisu podigli ruke, imali su i neke duhovite opaske, poput "ja ću da prodam karte", "ja imam 15 godina" "imam školu u to vreme", a sve je proteklo uz osmehe na obe strane.

Jedan vatreni navijač Zvezde među đacima dao je mnogima i pravu lekciju ljubavi prema klubu.

- Idem na sve utakmice. Svaka koju Zvezda igra mi je omiljena utakmica. I kad pobedimo i kad izgubimo. Nije mi važno, jer Zvezda je život, a sve drugo su sitnice - rekao je jedan mališan.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, Crvena zvezda je posle četiri kola u grupi F u Ligi Evrope na drugom mestu, koje vodi dalje u nokaut fazu. Trenutno je Braga prva sa 9, Zvezda ima 7, Midtjiland 5, a Ludogorec je na začelju sa jednim bodom.

Crveno-beli će pre meča protiv šampiona Bugarske igrati u Superligi na gostovanju protiv Mladosti iz Lučana od 13.30 u nedelju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Snimljeni povici Nenadu Bjekoviću: Evo zbog čega se prekinuo meč Zvezde i domaćih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cocc

    19. novembar 2021 | 16:05

    Zvezda je za devojcice

  • Asdf

    19. novembar 2021 | 16:08

    Voditeljka se smorila kolko ih je diglo ruku

  • zoran

    19. novembar 2021 | 19:26

    Angazuju decu da ih bodre😂😂😂i ta deca kada porastu shvatice da su zloupotrebljeni od udbasa iz zvezde,najveceg ZLA u sportu na ovim prostorima😕😕😕😕

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA