≫ 

Liverpul kad se razgoropadi, svi stradaju: Rutinska pobeda "Crvenih" protiv Arsenala

Moraće Arteta još da uči pre nego što izađe na megdan Jirgenu Klopu

  • 0
Sadio Mane, Liverpul, Salah Foto: AP

Fudbaleri Liverpula nisu pobedili Arsenal, oni su demolirali Topdžije na svom Enfild Roudu sa 4:0, a da je bilo malo fudbalske sreće na njihovoj strani, ovaj rezultat bi bio i mnogo ubedljiviji ukoliko se uzme u obzir aposlutna nadmoć kluba sa reke Mersisajd.

Sam početak utakmice nije obećavao goleadu, ali kao da se neka iskra desila u 33. minutu kada su se van terena sukobili Jirgen Klop i Mikel Arteta, stručnjaci ova dva tima.

Španac je psovao Nemca, što je samo donelo negativan efekat po njegov tim, pošto su se domaći igrači razgoropadili i zaigrali onako kako samo oni umeju. Brzo, hitro i koristili su svoje najjače oružje - desno krilo i tandem Salah - Arnold.

Prvi pogodak je postigao Sadio Mane u 39. minutu igre, tada mu je asistirao Aleksander Arnold, a rezultatom od 1:0 se i otišlo na poluvreme.

Sadio Mane Foto: AP

Arsenal je možda i mogao do bodova, ali... Očigledno se neiskusna odbrana izgubila u grotlu Enfilda, pa je poklonila gol Žoti u 52. minutu meča, čime su već sve nade Arsenala otplovile dalje. Međutim, tu nije bio kraj agonije Arsenala, pošto je Liverpul kao zmija, tek sad počeo da ih pritiska sa svih strana.

Salah, Žota, Mane - napadački trio koji se nije zaustavio ni u jednom trenutku čitave utakmice. Novi gol je postigao Salah, kome je asistirao Mane, da bi na kraju rezultat pečatirao Takumi Minamino, na novu asistenciju Aleksandra Arnolda.

Video: Pavkov asistent, Katai za veliku prednost: Zvezda i drugi put matirala Rumune

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA