≫ 

Napadač Hajduka provocirao i slavio gol pred navijačima Rijeke, pa patosirao huligana

Još jedan detalj sa burnog derbija Jadrana

  • 1

Rijeka i Hajduk su odigrali sjajan derbi Jadrana u kome je splitski tim slavio sa 3:2, ali su pored dobrog fudbala utakmicu obeležili brojni sukobi, upadi navijača na teren, sve ono što se odavno ne viđa u normalnom svetu.

Evropu je brzo obišao snimak kako šef obezbeđenja Hajduka nokautira jednog navijača Rijeke, ali taj incident posle utakmice nije ni blizu onog koji se desio za vreme meča.

Naime, malo je falilo da se meč prekine, pošto je u nadoknadi prvog poluvremena Marko Livaja, posle vodećeg gola za Hajduk isprovocvirao Riječane da ga napadnu. Nestašni dečko hrvatskog fudbala je vodeći pogodak slavio provocirajući domaću publiku, a samo što je lopta pošla sa centra, nastao je novi haos.

Jedan isprovicirani navijač Rijeke upao je na teren i zatrčao se prema fudbaleru gostiju, ali je brzom reakcijom upravo Livaje osujećen u nameri da se obračuna pesnicama sa napadačem Hajduka. Kao najbolji obarači u NFL-u napadač Splićana je oborio ovog Riječanina i pobrao simpatije svoje publike.

U svakom slučaju, detalji koji će začiniti rivalstvo dva kluba sa obala Jadrana i zagarantovati vatreni derbi na Poljudu u mesecima koji slede.

Video: Neviđen NBA haos: Besan i krvav jurio Lebrona po celom terenu da ga prebije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA