≫ 

Svetska ekskluziva! Intervju sa Dušanom Vlahovićem koji čeka cela Evropa

Telegraf je za vas pripremio ekskluzivan materijal iz Firence koji će biti objavljen u sredu

  • 1

Ekipa Telegrafa bila je proteklog vikenda u Firenci, gde je prisustvovala meču Fiorentina - Milan u kojem je zasijao Dušan Vlahović i sa dva gola doneo svom timu pobedu u spektakularnom meču koji je završen rezultatom 4:3.

Imali smo i tu čast da Dušan Vlahović upravo za Telegraf da ekskluzivan intervju koji čeka čitava Evropa. Nije bilo lako doći do intervjua, ali je na kraju klub dao dozvolu do koje je bilo teško doći i konačno ćete moći da vidite utiske Vlahovića o nedavnom uspehu Orlova u Lisabonu, ali i o aktuelnim dešavanjima u Fiorentini zbog čega je jedna od glavnih fudbalskih zvezda u Italiji, ali i širom "Starog kontinenta".

Poznato je da se srpski napadač nalazi na meti najvećih svetskih klubova, dok Fiorentina želi po svaku cenu da ga zadrži i da produži ugovor s njim, pa je pitanje njegove budućnosti nešto što zanima čitav fudbalski svet.

Kako Vlahović trenutno razmišlja kada je njegova dalja karijera u pitanju, kakvi su mu utisci posle spektakularnog duela i pobede protiv svog idola Zlatana Ibrahimovića, o čemu je razgovarao sa Kristijanom Ronaldom na kraju meča u Lisabonu, kako ih je selektor Dragan Stojković Piksi opustio pre meča šalom u svlačionici... kao i o još mnogo drugih tema i detalja, gledajte na Telegrafu u sredu u ekskluzivnom intervjuu.

Video: Vlahović i Mitrović pevaju sa navijačima: Idemo u Katar se orilo Da Lužom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Josa

    24. novembar 2021 | 02:11

    Vlahovic, buduca zvezda srpskog nacionalnog fudbala. Mlad je,ima samo 21 godinu a vec nize uspehe i golove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA