≫ 

Harise, šta bi ovo?! Mogao da nokautira Barsu, promašio "nepromašivo" u 92. minutu

Nije mu se dalo

  • 0
haris seferović Foto: twitter/Asensii20

Haris Seferović je moguće tragičar večeri u Ligi šampiona jer je uspeo da promaši šansu utakmice i to u kakvom trenutku i u koliko važnoj utakmici: protiv Barselone u 92. minutu pri rezultatu 0:0.

Katalonci su malo pre šanse gostiju jurnuli u napad po gol i pobedu koja bi ih lansirala u osminu finala, međutim pošto su se igrači Benfike odbranili oni su napali iz kontre "dva na jedan". Seferović je trčao uz saigrača, dobio je pas na vreme i sve oči su bile uprte ka njemu. Sve se odvijalo idealno po "Orlove".

Švajcarac je uspešno prevario Ter Štegena, pred sobom je imao praktično nebranjenu mrežu, ali i jednog defanzivca Barse što ga je, očito, poremetilo, toliko da je uspeo da sa samo nekoliko metara pošalje loptu pored stative?!

Pogledajte, morate pogledati da biste poverovali.

Da je pogodio, Benfika bi odnela pobedu i preuzela drugo mesto pred poslednju rundu u kojem se sastaje sa kijevskim Dinamom, dok Barsa ide na noge moćnom Bajernu i mora pobediti za prolaz.

Ako Benfika nekim čudom ispadne, promašaj Seferovića može se pokazati kao presudnim za takav scenario.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA